HOROSCOP: 5 motive pentru care te vei îndrăgosti de femeia Gemeni

Publicat: Joi, 28 Septembrie 2017 10:41 // Actualizat: Joi, 28 Septembrie 2017 10:41 // Sursa: romaniatv.net

Femeia Gemeni adoră să se distreze şi se bucură de micile plăceri ale vieţii la maximum. Nu vrea şi nici nu are timp să se plictisească!

Foto: traditiidefamilie.ro

Acest semn zodiacal nu se bucură de o reputaţie prea bună, fiind cunoscut pentru schimbările sale de dispoziţie şi pentru personalităţi multiple, scrie eva.ro.

Citeşte şi Horoscop Mariana Cojocaru. Previziunile zilei de joi, 28 septembrie VIDEO

Femeia Gemeni te va fermeca cu personalitatea ei încântătoare şi veselă, dar există şi o alta care iese la iveală doar atunci când aceasta se înfurie. Ea deţine caracteristici unice care fac să fie o persoană foarte îndrăgită. Iată 5 dintre ele:

1. Femeia Gemeni iubeşte distracţia şi nu are timp să se plictisescă
Ea caută întotdeauna aventuri şi clipe pline de distracţie. Este una dintre cele mai energice persoane pe care le vei întâlni vreodată. Urăşte senzaţia de plictiseală, aşa că ea va fi într-o continuă căutare de călătorii şi găseşte mereu activităţi noi de făcut. Dacă te întâlneşti o femeie din această zodie, pregăteşte-te pentru o viaţă plină de aventuri şi distracţie.

2. Dacă eşti în căutarea unei vieţi pline de surprize, atunci femeia Gemeni e cea care ţi-o poate oferi
Este greu să anticipezi acţiunile unei femei Gemeni îndrăgostite. Când o femeie din această zodie iubeşte, ea face multe cadouri şi surprize neaşteptate.

Ea flirtează cu tine, pune întrebări neaşteptate şi deschide conversaţii interesante.

3. O femeie Gemeni ţine la spaţiul ei personal şi la libertate
Femeia din această zodie apreciază spaţiul personal în relaţii. Ea crede că fiecare partener trebuie să aibă propriul timp şi spaţiu, dar şi libertatea de a face ceea ce îşi doreşte. Ştie foarte clar că partenerii nu trebuie să fie tot timpul unul cu altul, sufocându-se.

Citeşte şi Horoscop Minerva LUNA OCTOMBRIE 2017 INTEGRAL: Se anunţă schimbări fundamenatale. Previziuni pentru toate zodiile

4. Femeia Gemeni este foarte inteligentă şi ambiţioasă

Curiozitatea ei o face să vrea să fie din ce în ce mai deşteaptă şi mai bună în tot ceea ce face. E foarte inteligentă când vine vorba de conversaţii cu partenerul ei. Ea ştie cum să ajungă la o anumită profunzime în care ambii parteneri pot vedea un aspect nou sau o vedere punctuală la subiectul dezbătut.

5. Femeia Gemeni este deschisă şi nu se teme să spună ce gândeşte
Întreab-o pe femeia din această zodie care este părerea ei şi fii sigur că îţi va oferi cel mai cinstit răspuns. Opinia ei ar putea fi uneori severă, dar asta o face o prietenă de încredere şi o iubită sinceră.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
femeia gemeni horoscop femeia gemeni horoscop gemeni zodia gemeni
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8378
RON
05 Jul
noapte 21 °
zi 36 °
Ultimele joburi adaugate
24 H