5 semne că este infidel

Simți că îți ascunde ceva, nu mai comunică cu tine, îți face multe reproșuri? Acestea sunt doar câteva semne care ar putea să însemne că a apărut altcineva în viața lui. Află ce alte aspecte ar putea să îți ridice semne de întrebare!

09 aug. 2017, 08:18
5 semne că este infidel

Este secretos

Partenerul tău pleacă de lângă tine când îi sună telefonul, se oprește din a scrie mesaje când intri în cameră, își șterge istoricul convorbirilor? Acestea sunt primele semne care ar trebui să îți trezească suspiciuni, mai ales dacă el obișnuia să fie ca o carte deschisă la începutul relației voastre.

Nu mai comunică

Când un bărbat este interesat de o altă femeie, acesta se îndepărtează de iubita oficială și nu mai discută cu ea despre problemele sale de serviciu. De asemenea, nu mai vine stresat acasă, ceea ce ar putea să înseamne că altcineva îl liniștește și îi oferă un echilibru.

A devenit mai critic

Un bărbat care înșală e posibil să nu-și mai privească partenera cu aceeași admirație ca la început, făcându-i reproșuri și comparând-o constant cu amanta. Mai mult, dacă constați că dintr-o dată iubitul tău se supără când critici o prietenă comună sau începe să o menționeze des în discuțiile voastre, atunci este un semn clar că ar putea avea o afinitate aparte pentru persoana respectivă.

Este nemulțumit

În cazul în care îți spune că ceva nu mai funcționează cum trebuie în relația voastră, nu-l ignora. E posibil să încerce să pregătească terenul înainte de a-ți da vestea că vrea să se despartă de tine. Spune-i că tu nu ești de aceeași părere și invită-l la o discuție serioasă ca să te clarifice.

E mai interesat de tehnologie

Deși înainte nu suporta să stea prea mult timp pe telefon și cu atât mai mult să își verifice frecvent notificările de pe rețelele sociale, partenerul tău nu mai lasă telefonul din mână de la o vreme. Acordă atenție acestei schimbări, pentru că există posibilitatea să comunice cu o a treia persoană. Platformele digitale facilitează relațiile extraconjugale, fiind mai ușor de ascuns.

Infidelitatea se moşteneşte?