5 semne că trebuie să urmezi o cură de detoxifiere

Din când în când, organismul are nevoie de o detoxifiere, pentru a scăpa de toxinele acumulate în timp. Iată cum te avertizează corpul că trebuie îngrijit mai amănunţit.

16 apr. 2015, 10:05
5 semne că trebuie să urmezi o cură de detoxifiere

5 semne că trebuie să urmezi o cură de detoxifiere:

Nu poţi să slăbeşti. Ai încercat toate dietele din lume, ai făcut mişcare, ţi-ai verificat zilnic numărul de calorii şi tot nu ai reuşit să dai jos kilogramele nedorite. Este posibil ca numărul mare de toxine să fie cel care te împiedică să ajungi la o greutate ideală, aşa că nu strică să urmezi şi o cură de detoxifiere.

Eşti mereu epuizat. Chiar şi cu un program de somn normal, ajungi să te trezeşti mai obosit decât te-ai culcat. Tot toxinele pot fi vinovate de acest lucru, făcând glandele suprarenale să funcţioneze haotic. Începe prin a reduce consumul de cafea, mai ales după prânz şi consultă-te cu un specialist, pentru a alege o cură de detoxifiere pe măsura ta.

Îţi pierzi concentrare. Toxinele nu doar te opresc din a slăbi, ci îţi pot afecta şi capacitatea de concentrare, făcându-te parcă rupt de mediul înconjurător. Având în vedere la câte toxine sunt în ingredientele multor alimente procesate, ori în sucurile carbogazoase, nici nu este de mirare. Încearcă să renunţi la ele, cel puţin o perioadă şi să te hidratezi corespunzător.

Citeste mai mult in RevistaTeo