5 semne clare care demonstrează că partenerul tău se culcă cu altcineva

Se spune despre dragoste că este oarbă și uneori chiar așa este pentru că în momentul în care ești îndrăgostită, nu mai vezi nici un defect la partenerul tău, ci numai calitățile. Orice ți-ar spune prietenii despre jumătatea ta, vei considera că sunt minciuni.

15 ian. 2018, 14:51
5 semne clare care demonstrează că partenerul tău se culcă cu altcineva

Ei bine, există anumite semne, unele evidente, altele mai subtile, care îți arată că partenerul tău se culcă cu altcineva. Tu le-ai văzut vreodată sau, cel puțin, ai avut curajul să le recunoști?

1. Nu se mai bucură să petreacă timp cu tine.

Lipsa entuziasmului se poate extinde fără limite. Cum a fost partenerul tău la început și cum se comportă acum cu tine? La început, toate cuplurile sunt fericite și fiecare parter oferă celuilalt tot ce se poate. Totuși, în momentul în care unul dintre parteneri calcă strâmb, lucruri se schimbă radical.

De cele mai multe ori, partenerul care pune coarne nu mai este interesat să petreacă timpul cu tine sau nu va mai fi interesat să mai discute cu tine ca înainte. Fii atentă la schimbările lui de comportament în ceea ce te privește.

2. Amorul nu mai este incitant.

Dacă la început partenerul tău nu a fost niciodată jenat să-și arate fanteziile sau să lase inhibițiile la o parte și să se bucure alături de tine de momentele intime, iar acum amorul nici nu mai are loc, este clar că se întâmplă ceva.
Dacă interesul lui a scăzut considerabil și nu știi care este cauză pentru că tu nu ai făcut nimic greșit, este clar că are pe altcineva. Încearcă să discuți cu el despre această problemă.

3. Se plânge din ce în ce mai mult că trebuie să stea peste program la serviciu.

De cele mai multe ori, bărbații care își înșală partenera pretind că au fost prinși până târziu la serviciu pentru a avea timp să se vadă cu cealaltă femeie din viața lor. Ei bine, ar trebui să investighezi mai în amănunt acest aspect.

4. Au un al doilea telefon.

Două telefoane mobile nu sunt necesare pentru nimeni, mai ales dacă serviciul tău nu presupune așa ceva. Dacă iubitul tău a primit dintr-o dată un telefon de la locul de muncă, ar trebui să-ți pui niște semne de întrebare. Cu atât mai mult, dacă telefonul are parolă de securitate.

5. Partenerul tău este mult mai generos.

În momentul în care un bărbat își înșală partenera, va avea mustrări de conștiință. Dacă iubitul tău nu obișnuiește să-ți facă cadouri sau, cel puțin, să-ți aducă flori, și brusc o face, poate că încearcă să se scuze într-un fel pentru ce a făcut.