5 tendinţe de machiaj pentru toamnă – iarnă

Tranzitia spre anotimpurile reci presupune numeroase schimbari in garderoba si nu numai. Este timpul sa-i dai un refresh rutinei tale de infrumusetare! Cuvantul cheie al acestui sezon este „experimenteaza". Precum se intampla in fiecare an, exista o multime de surse care sa te inspire si sa-ti ofere tone de idei. Te temi sa nu te pierzi intre prea multe optiuni? Descopera care sunt cele 5 tendinte pentru sezonul de toamna-iarna 2017-2018 pe care nu trebuie sa le ratezi!

10 dec. 2017, 09:52
5 tendinţe de machiaj pentru toamnă – iarnă

1. Ochi foarte bine pusi in evidenta

Ia-ti adio de la paleta de farduri in culori naturale! Experimenteaza si transforma fiecare sesiune de make-up intr-o opera de arta! Accentul este pus pe ochi, iar principalele produse pe care le folosim sunt umbrele si eyeline-urile, desigur.

Cu ajutorul unui creion dermatograf si cu un rimel bun poti crea o aparitie interesanta. Pentru varietate, poti contura cu negru ochii, dupa care sa aplici o pata de culoare pe pleoape. Insista si cu rimelul, ingrosand substantial genele. Cu cat mai ingrosate si mai accentuate, cu atat mai bine!

„Incearca un tus de ochi cu vitamina E, un tus clasic cu formula inovativa. Acest produs aduna toate ingredientele potrivite pentru un machiaj de calitate, profesionist. Contine o consistenta fluida potrivita pentru trasarea liniilor fine. Este rezistent la apa, se usuca repede, machiajul dureaza pe toata durata zilei, fara a-si pierde din intensitate” , sfatuieste Andreea Has, make-up artist BottegaVerde.ro.

2. Buze accentuate

„Buzele accentuate sunt o alta tendinta hot al sezonului rece. Marile brandurile ne propun sa folosim nuante saturate si estompate de portocaliu, bordo suculent, precum si rujuri in nuante de rosu aprins si fucsia. Mai mult, accentuarea unei anumite parti a fetei presupunea un machiaj neutru pe o alta parte a acesteia. Daca ai decis sa aplici pe buze un ruj portocaliu, atunci lasa ochii neatinsi, si invers. Doar asa poti arata modern si stilat, fara sa treci in cealalta extrema”, precizeaza Andreea.

Opteaza pentru un ruj rosu indraznet.

3. Gene supradimensionate

Un trend care atrage atentia sunt genele supradimensionate, aplicate de aceasta data si pe pleoapa inferioara. Daca de obicei makeup artistii nu recomanda aplicarea rimelului pe genele inferioare, atunci de aceasta data ei ne indeamna sa aplicam atat de mult rimel pe gene, incat acestea sa se lipeasca intre ele. Opteaza pentru un rimel tratament pentru gene mai lungi si mai dense, cu acid hialuronic, negru. Mai mult decat un rimel, acesta este un adevarat tratament intens pentru gene, cu eficacitate dovedita. Formula inovatoare contine apigenin, un antioxidant natural. Acesta intareste genele si astfel stimuleaza cresterea, in timp ce confera luminozitate si protectie. Textura de un negru intens este minunat de catifelata, iar peria extrem de flexibila asigura distribuirea perfecta a produsului pentru alungire si definire instanta. Genele tale vor fi mai bogate si mai lungi dupa doar 1 luna de utilizare cu regularitate!

4. Accente metalice

Metalicul este prezent in haine, pantofi, manichiura si acum si in machiaj. Principalul accent se pune pe ochi – poate fi o stralucire pe pleoape, o stralucire perlata pe colturile interioare ale ochilor, variatii de smokey-eyes in nuanta argintie sau linii de tus „metalice” si groase.

Alege sa folosesti un fard de pleoape cu acid hialuronic si pulbere de perle de apa dulce, gri. Aceasta pudra extrem de fina creeaza o culoare incredibil de intensa. Are o textura catifelata, cremoasa care se intinde usor, insesizabil pe piele, pentru o aplicare simpla. Este perfecta pentru un efect de iluminare a machiajului, cu nuantele sale compacte, fara a incarca machiajul, confera un look sofisticat si se mentine perfect timp indelungat.

Daca vrei sa incerci un fard lichid, opteaza pentru fard de pleoape lichid cu efect metalic, verde menta – My Color. Experimenteaza adevarate vibratii metalice de inalta seductie cu acest fard lichid. Are o textura moale, catifelata, care se aplica cu o singura trecere a aplicatorului si se estompeaza cu mare usurinta. Acesta ofera performante exceptionale, o culoare metalica intensa si stralucitoare.

5. Sub raze de soare

Pastreaza-ti bronzul pentru tot restul anului. „Pentru un look ce readuce caldura verii pe chip, urmeaza aceasta rutina simpla: exfolieaza si hidrateaza pielea, uniformizeaza textura si nuanta cu un fond de ten lichid amestecat cu un strop de iluminator si apoi, cu ajutorul unui burete de machiaj sau al unei pensule, foloseste un fond de ten cu o nuanta mai inchisa sau un blush cremos in ton de roz cald sau piersica, pentru a colora difuz tamplele, zona pometilor, pleoapele si arcada ochiului”, recomanda Andreea Has.