5 tipuri de bărbaţi care nu vor putea iubi niciodată. Cine sunt cuceritorii fără inimă

HOROSCOP: Sunt sarmanti, irezistibili si foarte eleganti in atitudine! Cu toate acestea, trebuie sa inveti sa te feresti de ei, caci sunt incapabili sa iubeasca.

07 iun. 2015, 08:34
5 tipuri de bărbaţi care nu vor putea iubi niciodată. Cine sunt cuceritorii fără inimă

HOROSCOP: Adora in schimb sa se joace cu mintea femeilor si sa cucereasca pe banda rulanta. Iata cum ii recunosti si cum te feresti de ei:

1. Vizitatorul

Acest tip de barbat apare parca in momentele in care ai cea mai mare nevoie. Stie ca ai o slabiciune pentru el, de aceea te va cauta o data la cateva luni sau chiar ani si iti va da viata peste cap. Te va suna si iti va spune ca ii este dor de tine si ca viata lui nu are niciun sens daca tu nu faci parte din ea. Nu te va iubi insa niciodata, deoarece nu se implica niciodata emotional, ci doar foloseste femeile pentru a-si satisface fanteziile sexuale, dar si pentru a-si hrani orgoliul masculin.

2. Vanatorul

Este mereu cu ochii dupa noi victime. Pare cel mai sarmant si sensibil barbat, insa niciodata nu se implica in relatii. Poate avea idile de lunga durata, insa va juca intotdeauna pe mai multe terenuri. Chiar si in timpul in care va fi cu tine va seduce o alta si o alta femeie. Nu se dezlipeste niciodata de telefonul lui si are grija sa nu ai acces la intimitatea de care tine cu dintii.

Citeşte mai mult pe ele.ro