5 tipuri de bărbaţi pe care orice femeie trebuie să îi cunoască pâna la vârsta de 30 de ani!

O femeie trebuie sa cunoasca totul in dragoste. Ea trebuie sa experimenteze si sa aleaga cu atentie barbatul langa care decide sa ramana pe viata.

01 aug. 2015, 07:43
5 tipuri de bărbaţi pe care orice femeie trebuie să îi cunoască pâna la vârsta de 30 de ani!

Pentru a face cea mai inteleapta alegere, o femeie trebuie sa cunoasca cel putin cinci tipuri de barbati inainte de a se casatori. Iata care sunt acestia:

1. Bad boy

Este barbatul rau, caruia ii place sa caute adrenalina. Adora caii-putere si isi doreste langa el o femeie frumoasa, cu care sa se laude cand iese in lume. Este plin de tatuaje, ii plac cluburile si niciodata nu ar sta acasa. Distractia este totul pentru el. Ar fi indicat insa sa il cunosti pe la 20 de ani, caci atunci ai nevoie de experiente pline de adrenalina.

2. Seducatorul

Este total opus baiatului rau. Este mereu la patru ace. Are foarte mare grija de felul in care arata, in special de parul lui. Te cucereste de la prima intalnire, are un vocabular elevat, insa nu trebuie sa ai niciodata incredere in el. Ii fug ochii tot timpul dupa femeile frumoase si este nesatatornic. Este bine insa sa cunosti si un astfel de barbat, caci iti antreneaza rabdarea si te face sa fii mai atenta pe viitor.

3. Artistul

Artistul este geniul neinteles. Pentru el arta este mai presus de iubire, insa nu poate exista fara amandoua. Pentru el dragostea este principala muza pentru creatiile sale. Te va face sa te simti magulita, insa te va ignora total in momentul in care simte ca intri prea mult pe terenul sau, si anume arta pe care o creeaza. Este important sa cunosti un barbat artist, caci iti vei putea dezvolta capacitati ascunse, in ceea ce priveste valorie si contactul cu exteriorul.

Citeşte mai mult pe ele.ro