5 tipuri diferite de flirt. Politicos sau obraznic?

Felul cum flirtezi spune multe despre cine ești și care sunt șansele tale de a găsi dragostea sau de a începe o relație. Iată un top al celor mai cunoscute 5 moduri de a flirta și care te portretizeză cel mai bine:

05 oct. 2017, 10:15
5 tipuri diferite de flirt. Politicos sau obraznic?

1.Flirtul tradițional

În flirtul tradițional, bărbatul tinde să fie inițiatorul iar femeia tinde să aibă așteptările, scrie estisuperba.ro. Tind să fie introvertite și să își păstreze abilitățile de a flirta pentru persoanele pe care le cunosc deja și cu care deja se simt comfortabile. Este acel caz în care bărbatul ar trebui să se ocupe de partea de a seduce iar femeia este una supusă și așteaptă ca lucrurile să vină exclusiv din partea bărbatului.

Citeşte şi Ce observă prima oară femeile la un bărbat

2.Flirtul fizic

Indivizii care flirtează ăn acest mod folosesc predominant atingerile pentru a trimite anumite mesaje. Acele atingeri inocente ale mâinilor sau ale genunchilor, strecuratul unei mâini în jurul taliei unei femei sau un dans foarte apropiat sunt doar câteva exemple. De obicei, bărbatul este cel care inițiază acest proces iar femeia îi răspunde de fiecare dată cu dorință.

Pot fi discuții cu o anumită tentă, apeluri telefonice sau orice alt tip de interacțiune la muncă. Acesta este cea mai ușoară cale de a comunica nonverbal într-un mod insiunant. Flirtul care implică elementul fizic este mult mai predispus să se concretizeze într-o relație.

Flirtul fizic de cele mai multe ori are o abilitate foarte mare pentru a dezvolta conexiuni emoționale.

Citeşte şi SMS-uri de la oameni care nu au timp de flirtat: „Prinţesa mea, pot să vin la tine diseară?” Dialoguri savuroase

3.Flirtul sincer

Cei care flirtează ăn acest mod sunt oameni deschiși care știu exact ceea ce își doresc. Te vor face centrul universului lor prin complimente, întrebări despre viața ta și te vor face să te simți minunat. În mod curios, în timp ce bărbații cad în această categorie, femele tind să o folosească din ce în ce mai mult, aproape neștiind că exprimă de fapt dorința de a dezvolta conxiuni emoționale puternice.

Acest tip de flirt se potrivește cu o categorie mare de oameni deoarece să fim serioși, cui nu îi place să i se spună în fiecare zi că este minunat/ă.

4.Flirtul politicos

Aceștia sunt oameni gânditori, probabil puțin introvertiți sau timizi – care au grijă atunci cînd sunt în preajma altor persoane în care au un interes. Se apropie lent. Este foarte probabil să ăntîlnești acest tip de perosane la o cafenea sau la o librărie, locuri care sunt în opoziție cu un bar sau un club de noapte. Vor exista mai puține discuții obraznice și mai multă comunicare directă, având o țintă precisă, aceea de a-ți pune interesul la încercare.

Din cauza timidității lor, le va fi greu să găsească o conexiune puternică și de durată cu cineva. Asta nu înseamnă că această metodă nu funcționează dar va necesita mai mult timp și efort.

5.Flirtul jucăuș

Acest tip de flirt este conceput tocmai pentru amuzament, nu pentru dragoste sau pentru o conexiune puternică. Vor începe o discuție cu tine doar pentru a obține ceva de la tine, fie că este vorba doar despre atenție. Scopul lor este creșterea egoului personal și vor flirta chiar dacă se află într-o relație serioasă.

Fie prin conversații obraznice sau prin a cumpăra ceva de băut, flirtul este bun pentru sănătatea mentală, dar ajută și la a te găsi pe tine în timp ce încerci să ai un impact pozitiv asupra celorlalți. Să nu uitați că flirtul are legătură și cu reținerea. Făcând asta în exces, te va face să pari disperat/ă și prostuț/ă. Vei deveni mai degrabă enervant/ă decât atrăgătoare.