5 trucuri pentru ca părul tău să arate sexy în mai puţin de 5 minute

Nu trebuie să stai ore în şir în faţa oglinzii pentru a realiza coafuri senzaţionale. Ai nevoie de doar câteva minute pentru a obţine stiluri foarte sexy. Iată ce să încerci:

14 apr. 2015, 03:59
5 trucuri pentru ca părul tău să arate sexy în mai puţin de 5 minute

Wet look

Părul aparent ud îţi oferă un look foarte sexy şi poate fi realizat extrem de uşor. Foloseşte un gel pentru fixare medie, pe care să-l treci cu degetele prin păr, de la frunte spre creştet. Repetă mişcarea, adăugând iar puţin gel pe degete, iar apoi foloseşte un pieptăne cu dinţi rari pentru a netezi părul. Lasă-l să se usuce. Ai obţinut astfel o coafură perfectă pentru seară, în stilul vedetelor de la Hollywood.

Volum pe o parte

Vrei volum sexy, dar nu ai timp să-ţi faci o coafură complicată? Nimic mai simplu. Cu o coadă subţire de pieptăne, fă-ţi o cărare pe o parte, care să înceapă din dreptul mijlocului unei sprâncene. Dacă porţi deja cărare pe o parte, realizează cărarea pe partea opusă, obţinând astfel mai mult volum. Trage apoi tot părul pe partea opusă cărării, fixează cu o agrafă în parte cu mai puţin păr, netezeşte cu ajutorul unui ulei pentru păr şi pulverizează fixativ pentru a fixa. 

Bucle de plajă

Este cunoscut faptul că părul uşor răvăşit are acel ceva foare sexy. Iar ca să obţii bucle lejere, aparent neglijente, exact ca cele pe care le ai după o zi petrecută pe malul mării, apa cu sare este secretul. Sarea oferă o textură interesantă părului şi te ajută să-i pui în valoare structura naturală. Pune o linguriţă de sare de mare într-un recipient cu pulverizator plin cu apă minerală, agită bine până ce sarea este dizolvată, apoi pulverizează pe păr. Trece-ţi degetele prin păr şi lasă-l să se usuce. La final vei avea şuviţe uşor răvăşite şi foarte sexy.

Citeşte mai mult pe eva.ro