HOROSCOP FEBRUARIE 2019: 5 zodii care vor trece printr-o perioadă grea. Iată la ce trebuie să fie atente

5 nativi care vor trece printr-o perioadă dificilă în februarie.

30 ian. 2019, 13:15
HOROSCOP FEBRUARIE 2019: 5 zodii care vor trece printr-o perioadă grea. Iată la ce trebuie să fie atente

În timp ce unele semne vor trăi o lună relativ liniștită sau chiar banală în februarie, pentru alții va fi un moment dificil. Cinci semne ale zodiacului vor trece prin împrejurări complicate în această perioadă. Unii vor avea chiar un moment de cotitură în viața lor. Pe de altă parte, alții vor forța destinul, și vor încerca să influențeze soarta și norocul într-un mod mai greu de înțeles.

Citeşte şi Zodiacul chinezesc. Ce element îţi aduce noroc şi care e cea mai bună lună din 2019

Iată care sunt cele cinci semne care vor fi cele mai afectate și la ce vor trebui să acorde atenție în februarie:

RAC

Februarie va fi o sursă de confuzie pentru Raci. Cineva pe care-l iubesc va dezvălui pentru ei niște lucruri dăunătoare. Astfel, se vor simți rău emoțional, fără să știe ce anume îi afectează. În plus, lupta pentru a urma traseul în continuare nu va fi atât de simplă. Racii nu ar trebui să lase pe alții să-i tragă înapoi. Dimpotrivă, ei ar trebui să-și recapete mai mult stima de sine și să atace cu vitejie.
Citeste si: Horoscop Oana Hanganu: Schimbările Karmice până în 2020, în funcție de zodie

PEȘTI

Luna februarie va fi marcată de obstacole majore pentru Pești. Ar putea să-și piardă locul de muncă sau să sufere anumite pierderi. Ei vor simți că totul se destramă în jurul lor. Dar, în realitate, de aici începe totul. Când o ușă se închide, o altă se deschide, trebuie să țină cont de asta. Vremurile grele nu vor dura pentru totdeauna.

Continuarea articolului pe kfetele.ro.