50.000 de bucureşteni au petrecut Revelionul în stradă FOTO

50.000 de bucureşteni au participat la Revelionul organizat de Primăria Municipiului Bucureşti în Piaţa George Enescu din Capitală. 

02 ian. 2017, 10:31

„Multumesc bucurestenilor si nu numai ca au raspuns in numar atat de mare invitatiei noastre de a marca impreuna trecerea in anul 2017, la spectacolul eveniment din piata George Enescu, un loc emblematic pentru Capitala. Le doresc un an nou fericit cu sanatate si multe impliniri! Sunt mandra ca am oferit publicului un eveniment de exceptie, la fel ca in marile capitale europene. Multumesc artistilor care au performat pe scena din piata George Enescu, precum si tuturor celor care au contribuit la organizarea evenimentului”, a declarat primarul general Gabriela Firea. 

Pe scena din Piata George Enescu au concertat Delia, Loredana, Stefan Banica, Holograf, BUG Mafia, Vunk, Pepe, Andreea Balan, Corina, Proconsul, Voltaj, What’s Up, Adda, Mihail si „Camioane in multime”. Peste 300 de metri patrati de ecrane led de inalta rezolutie au fost folosite atat pe scena cat si in piata, pentru a transmite imagini live din spectacol. Show-ul a fost vizibil si de pe Calea Victoriei sau din Piata Revolutiei.

Cladirile istorice din zona – Biblioteca Centrala Universitara si Palatul Regal – au facut parte din scenografia show-ului, fiind imbracate in vestminte de gala cu ajutorul a 400 de lumini inteligente! Momentul culminant de la miezul noptii a fost marcat de un grandios foc de artificii, pe durata a 11 minute, creat cu ajutorul a aproximativ 4 tone de materiale pirotehnice.

Si pentru ca suntem mandri de Bucuresti si de oamenii care traiesc aici, in acest an, conceptul evenimentul s-a numit „Selfie de Bucuresti” astfel ca, toata lumea prezenta in piata dar nu numai, a facut parte din spectacolul de Revelion, participand la cel mai mare selfie facut vreodata – „Selfie de Bucuresti”.

Echipele „Selfie de Bucuresti”, dotate cu selfie-stick-uri si tablete, au fost prezente inainte de Revelion in malluri, parcuri, la Targul de Craciun sau in Centrul Vechi, pentru a face fotografii bucurestenilor. Acestea au fost incarcate pagina de Facebook a evenimentului – Selfie de Bucuresti | Revelion 2017, iar de Revelion au fost proiectate pe ecranele gigant din Piata George Enescu.


loading...