50 Cent, în FALIMENT după scandalul cu sex-tape-ul

Artistul 50 Cent a solicitat instanțelor americane intrarea în insolvență, la numai câteva zile după ce a fost obligat să plătească 5 milioane de euro Lastoniei Leviston, care apare într-un videoclip xxx postat pe internet în anul 2009.

14 iul. 2015, 07:47
50 Cent, în FALIMENT după scandalul cu sex-tape-ul

Cunoscut pentru excentricitatile sale si stilul de viata opulent, unul dintre cei mai instariti cantareti de hip-hop si-a cerut insolventa dupa ce in urma cu doar doua luni se afla pe primele locuri in topul Forbes al celor mai mari venituri din industria rap, scrie The Wall Street Journal.

In urma cu doar trei zile, rapperul a fost nevoit sa plateasca daune in valoare 5 milioane de dolari Lastoniei Leviston, iubita lui Rick Ross, unul dintre cei mai mari rivali ai lui 50 Cent. Rapper-ul a facut publica o inregistrare in care el si Lastonia intretineau relatii sexuale, incercand sa-si umileasca adversarul. Insa totul s-a intors impotriva lui dupa ce tanara l-a dat in judecata si a castigat procesul.

50 Cent a mai fost amendat cu 17.2 milioane de dolari si intr-un alt proces, in care era acuzat ca a copiat design-ul unor casti audio si le-a lansat sub propria sa firma.

In mai, 50 Cent ocupa al patrulea loc in topul celor mai bogati cantareti hip-hop, cu o valoare estimata la 155 milioane de dolari. Falimentul lui 50 Cent vine la doar cateva zile dupa ce The New York Times publica un portret al cantaretului, laudandu-i „instinctul exceptional in afaceri”.

La scurt timp, Twitter-ul a fost luat cu asalt de mesaje ironice la adresa rapperului care nu de putine ori s-a fotografiat langa gramezi uriase de dolari.