5500 de lei şi lucrezi de acasă. Cine oferă salarii uriaşe, plus alte bonusuri

Teleperformance angajează peste 100 de oameni. Vorbitorii de germană şi engleză ofertaţi cu venituri de la 5.500 de lei net lunar. 

12 sept. 2022, 09:38
5500 de lei şi lucrezi de acasă. Cine oferă salarii uriaşe, plus alte bonusuri

Subsidiara locală a companiei de outsourcing Teleperformance angajează „la distanţă”, pe salarii foarte bune, 30 de oameni care vorbesc fluent franceza şi engleza pe postul de Customer Support Specialist. Angajarorul oferă candidaţilor selectaţi pentru acest post venituri nete lunare de peste 4.000 de lei, conform anunţului de recrutare.

Românii încep să aibă salarii din ce în ce mai mari! Peste 930.000 de angajați din țara noastră câstigă peste 1.000 de euro net! Numărul lor s-a dublat în ultimii 5 ani
De asemenea, Teleperformance angajează remote 60 de oameni care stăpânesc germana şi au cunoştinţe avansate de engleză pentru poziţia de Customer Support Specialist. Candidaţii aleşi pentru aceste locuri de muncă vor primi venituri nete lunare de peste 5.500 de lei, potrivit anunţului de recrutare obţinut de Economica.net.

Compania oferă oamenilor selectaţi pentru posturile de Customer Support Specialist abonament medical privat, creşteri salariale anuale, bonus lunar pentru muncă acasă, abonament la Bookster.

Veşti bune pentru tineri, angajatorul de top din România a scos la concurs sute de locuri de muncă. Se oferă salarii atractive şi asigurări private de sănătate
Compania de outsourcing angajează „la distanţă” şi 10 vorbitori de portugheză, 10 oameni care stăpânesc limba poloneză, 10 vorbitori de italiană, 10 candidaţi care vorbesc fluent olandeza, arată datele companiei consultate de Economica.net.