Iulia Vântur suferă alături de Salman Khan. Starul de la Bollywood este ÎN DOLIU

Iulia Vântur este alături de iubitul său, Salman Khan, într-un moment delicat. Actorul este în doliu, după ce unul dintre cele mai mari staruri de la Bollywood a murit!

13 iul. 2021, 14:46
Iulia Vântur suferă alături de Salman Khan. Starul de la Bollywood este ÎN DOLIU

Iulia Vântur suferă alături de Salman Khan. Dilip Kumar, unul dintre ce mai renumiți actori, s-a stins din viață.  Acesta a decedat după ce a pierdut lupta cu o boală grea, care îl măcina de ani de zile.

Iulia Vântur suferă alături de Salman Khan

Dilip Kumar a murit la vârsta de 98 de ani și a lăsat în spate o carieră fulminantă.  Salman Khan s-a arătat distrus de vestea tragică și i-a  adus un tribut regretatului star de film. Iubitul Iuliei Vântur a postat pe contul său de Twitter o fotografie în care apare alături de celebrul actor, adăugând un mesaj emoționant. „Cel mai bun actor pe care cinematografia indiană l-a văzut și-l va cunoaște vreodată! Odihnește-te în pace, Dilip Kumar”, a scris Salman Khan, conform Cancan.

Iulia Vântur, despre zvonurile despărţirii de Salman Khan: „Mai am lucruri de rezolvat”.

Dilip Kumar a fost unul dintre cei mai mari actori ai Bollywood-ului. Starul, pe numele său adevărat Yousuf Khan, s-a născut la 11 decembrie 1922 la casa sa ancestrală din zona Qissa Khawani Bazaar din Peshawar din provincia Khyber Pakhtunkhwa. A avut o carieră fulminantă, iar guvernul pakistanez l-a onorat cu distincția de „Nishan-e-Imtiaz”, cel mai înalt premiu civil al țării. „Legendarul actor indian Dilip Kumar nu a fost doar un actor, ci o instituție, iar oamenii ca el se nasc odată într-un secol. A fost un mare asistent social și a contribuit cu generozitate pentru omenire”, a declarat senatorul pakistanez și Mohsin Aziz, nepotul regretatului actor.


loading...