6 din 49, jocul preferat al românilor: SECRETUL CÂŞTIGULUI la LOTO

Celebrul 6 din 49 a devenit jocul preferat al românilor. Toată lumea îşi încercă norocul săptămână de săptămână, în speranţa că se vor îmbogăţi peste noapte.

06 sept. 2014, 10:00
6 din 49, jocul preferat al românilor: SECRETUL CÂŞTIGULUI la LOTO

O dată la câteva luni se adună un report uriaş, sporind astfel zestrea de milionari a ţării. E de înţeles, aşadar, de ce a crescut şi miza alegerii celor 6 numere norocoase. Rămâna însă un mister încă neelucidat.

Românii joacă la Loto încă de pe vremea lui Ceauşescu. Dar norocul chior, adică orb sau „porcesc”, după cum îl defineşte Dex-ul, l-au inventat după Revoluţie câţiva întreprinzători mai şmecheri care au înfiinţat Caritas, FNI, SAFI şi alte jocuri piramidale care au dispărut în negura istoriei, lăsând cu buza umflată milioane de aspiranţi la câştiguri materiale nemuncite deci neprevăzute în bugetul familiei. Aşa că românii s-au întors la dragostea dintâi, Loteria Română.

Braşoveanul Corneliu Lala, care a jucat ani de zile la Loto, a scris o carte în 2001 intitulată Loto special 6 din 49 în sisteme de variante simple şi sisteme de variante complexe. Cartea braşoveanului este amintită şi de Liliana Mincă, fost preşedinte al Loteriei Române, care dă cinci sfaturi jucătorilor la 6 din 49.

Sfaturi ca să câştigi milioane de euro la Loto

1.Jucaţi variantă simplă
2.Mizaţi pe numerele personale
3.Cumpăraţi mai multe bilete
4.Informaţi-vă din cărţi
5.E bine să câştigaţi şi la alte categorii


Astrologul Mariana Cojocaru îi arată cu degetul pe norocoşi: cei născuţi în zodia Leului.

August am spus că este o lună mai favorabilă cu cinci vineri, cinci sâmbete, cinci duminici. Vedeţi că mai sunt încă două duminici cu încărcături mari. Duminica pe 24 este o încărcăturră de trei, o zi cu destin trei, dar este foarte favorabil„, a declarat astrologul.

Cu toate acestea, pe 24 august astrele nu prea au avut chef să dispună şi premiul cel mare la 6 din 49, în valoare de 4,4 milioane de euro, dar şi cel de la Jocker, de 3,12 milioane de euro, au rămas ferecate în casa de bani a Loteriei. Prilej numai bun pentru Stelian Ogică, devenit peste noapte un fel de Guru al jocului la Loto, să vadă în asta chiar o conspiraţie a şefilor Loteriei Române în a nu da decât cînd vor ei aceste premii fabuloase.

Citeşte şi LOTO 6 DIN 49. Premiu de peste 5 MILIOANE DE EURO la loto 6 DIN 49. VEZI NUMERELE

Sunt 15 ani de controverse, 15 ani cu acelaşi scenariu şi aceeaşi regie, adică trec trei patru luni de zile, fără niciun câştigător, apare un câştigător care este foarte controversat sau nu avem nicio dată despre el. Oamenii nu mai joacă într-un număr aşa de mare cum jucau cândva pentru că a devenit o instituţie discutabilă, controversată şi atunci oamenii fug de acest sistem„, a explicat Ogică.

În ultimii ani presa a semnalat un fenomen straniu. La Galaţi unde, conform zicerilor din popor, plouă cu cârnaţi, de ceva timp încoace plouă cu milionari. Ultimele patru din cele şase mari premii Loto 6 din 49 au ajuns la Galaţi, aşa că nu degeaba a început lumea să- i spună oraşul milionarilor. Culmea e că norocul cică s-ar fi aciuat la o agenţie din oraş unde se câştigă pe rupte. Agenţia din Piaţa Energiei.

Atras de reportul mare ca de un magnet şi având biletul la 6 din 49 în buzunar, jucătorul visează deja să-şi vadă numele tipărit pe afişele Loteriei sub fotografia lui de vedetă naţională. Deşi n-a câştigat încă nimic, se şi vede deja împărţind bani în dreapta şi-n stânga, ca maneliştii. Din nefericire, duminică seara, după extragere, doar foarte puţini dintre ei jubilează. Restul se consolează cu ideea că nu-i totul pierdut. Poate că săptămâna viitoare el va fi alesul….