6 lucruri de care să ţii cont când cumperi un Samsung Galaxy S7 sau S7 Edge

Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge sunt catalogate drept smartphone-uri rezistente la apă şi praf. Întrebarea este: cât de permisivă este, de fapt, această funcţie?

25 feb. 2016, 10:06
6 lucruri de care să ţii cont când cumperi un Samsung Galaxy S7 sau S7 Edge

Noobz.ro prezintă 6 lucruri pe care fiecare persoană trebuie să le ştie înainte să îşi achiziţioneze un Samsung Galaxy S7 sau un S7 Edge. Acestea se referă în mod special la rezistenţa la apă. Dispozitivul suportă rezistenţă la apă şi praf. Pentru a menţine această rezistenţă la praf şi apă, trebuie să respecţi o serie de paşi, în caz contrar, nu vei face decât să îţi afectezi dispozitivul:

» Nu introdu dispozitivul în apă mai adâncă de 1,5 m şi nu îl ţine sub apă mai mult de 30 de minute.

» Nu expune dispozitivul la apă care se mişcă cu forţa, precum apă curgătoare, valurile oceanelor sau cascade.

» Dacă dispozitivul este expus la apă curată, usucă-l cu ajutorul unei cârpe curate şi moi. Dacă dispozitivul este expus altor tipuri de lichide, curăţă-l cu apă curată şi usucă-l cu o cârpă moale. Dacă nu urmezi aceste instrucţiuni, performanţa dispozitivului şi aspectul ar putea fi afectate.

» Dacă dispozitivul a fost cufundat în apă sau microfonul, speraker-ul sau receptorul sunt ude, sunetul s-ar putea să nu mai fie clar pe durata unui apel. Şterge dispozitivul cu cârpă uscată sau usucă-l foarte bine înainte de utilizare.

Citeşte mai departe şi află ce alte semnale de alarmă sunt precizate în manualul de utilizare al Galaxy S7 şi S7 Edge.