6 lucruri pe care le poţi faci pentru sânii tăi. Durează doar 60 de minute şi alungă cancerul

An de an se inregistreaza peste 10.000 de cazuri de cancer la san in Romania. Pentru prevenirea acestei maladii care afecteaza femeile, trebuie sa faci anumite lucruri pentru sanii tai. Iti ia doar o ora!

21 oct. 2015, 15:24
6 lucruri pe care le poţi faci pentru sânii tăi. Durează doar 60 de minute şi alungă cancerul

Prevenirea cancerului la san este posibila. Renuntarea la anumite obiceiuri si o atentie sporita la alimentatie pot face minuni.

Este mai dificil sa previi cancerul cand deja s-a instalat in organism. Iata care sunt cele 6 lucruri pe care trebuie sa le faci pentru sanii tai:

1. IN PRIMELE 20 DE SECUNDE

Cauta un cos de gunoi si arunca pachetul de tigari. Tigarilte pot cauza mai multe tipuri de cancer, iar in acest fel iti protejezi intregul organism.

Tigarile contin substante cancerigene care se instaleaza in celule intr-un timp foarte scurt.

2. IN 2 MINUTE

Stoarce doua rodii si bea sucul. Poti adauga ghimbir sau piper in acest preparat rapid. Rodiile contine fitochimicale cu efecte uluitoare in combaterea cancerului la san, potrivit cercetatorilor de la Universitatea din Porto, Portugalia.

3. IN 5 MINUTE

Analizeaza-ti sanii in oglinda. Anumite malformatii (noduli in stare incipienta a dezvoltarii) pot fi observati. Maseaza-ti zona pectorala si daca sesizezi ceva neobisnuit, consulta un medic.

4. IN 15 MINUTE

Plimba-te prin parc. Aerul te va ajuta sa te eliberezi de stres. Potrivit cercetatorilor de la Universitatea de stat din Ohio, gena ATF3 (relationata cu stresul) contribuie la dezvoltarea tumorilor cancerigene in tot corpul.

5. IN 30 DE MINUTE

Consuma o reteta care sa contina somon, sardine sau ton. Acizii grasi esentiali din peste reduc riscul de formarea a cancerului.

Citeşte mai multe pe revista Teo