6 Motive să te angajezi la studioul de videochat CamStars dacă îţi dorești o carieră strălucitoare

Orice model care dorește să câștige cât mai mult, ar trebui să aleagă un studio de videochat care îi pune la dispoziție dispozitive de top

02 mai 2022, 16:51
6 Motive să te angajezi la studioul de videochat CamStars dacă îţi dorești o carieră strălucitoare

Videochat-ul este la ora actuală unul din cele mai populare domenii de lucru. În România de exemplu, prin intermediul videochatului dacă obții un job videochat în cadrul unui studiu de top, poți realiza venituri minime chiar și de două – trei ori mai mari decât media națională.

Pentru toate aceste lucruri însă trebuie să alegi cu atenție studioul la care trebuie să lucrezi. Nu toate studiourile de videochat oferă angajatelor lor aceleași avantaje. În timp ce la unele abia reușești să pleci acasă cu câteva sute de euro la sfârșit de lună, la altele în doar un an îți poți cumpăra mașina și casa ta.

În rândul studiourilor de videochat profesionale, se remarcă studioul CamStars, ale cărui beneficii le vom prezenta pe larg în acest articol.

De ce să alegi studioul de videochat CamStars dacă îți dorești o carieră de succes în domeniul videochatului?

– pentru programul flexibil pe care ți-l oferă

La CamStars studio poți lucra în orice moment al zilei îți dorești. Indiferent dacă preferi să lucrezi dimineața, după-amiaza sau noaptea, la CamStars tu îți faci programul în funcție de preferințele și disponibilitatea ta. Acest lucru reprezintă un avantaj major mai ales pentru modelele cărora nu le place să fie constrânse de anumite standarde, ci preferă libertatea și flexibilitatea pentru a putea stabili un echilibru între muncă și viața de familie.

– pentru venitul garantat foarte motivant

Modelele care lucrează în cadrul studioului CamStars beneficiază de un venit garantat de 1000 de dolari pe lună, plus diferite bonusuri pe care le pot primi dacă îndeplinesc anumite condiții. Mai mult pentru a-și crește veniturile și a câștiga mai mult, CamStars le oferă posibilitatea de a colabora cu traineri experimentați, care le ajută să-și atingă într-un timp foarte scurt adevăratul potențial. Fiecare model este diferit și de aceea și programele de training sunt gândite diferit pentru fiecare persoană în parte.

– pentru că nu ai nevoie de experiență în domeniu

Există multe studiouri de videochat unde se pune un accent deosebit pe experiența modelelor, lucru care reprezintă și un criteriu de angajare. Dar nu este și cazul studioului CamStars. La CamStars te poți angaja dacă ai o vârstă cuprinsă între 18 și 50 de ani, indiferent dacă ești deja un model profesionist sau nu ai mai avut niciodată tangențe cu acest domeniu.

– pentru transparența de care dă dovadă

Te-ai săturat de studiourile de videochat care promit femeilor marea cu sarea pentru a le convinge să se angajeze și abia atunci când încep să lucreze le dezvăluie adevăratele condiții pe care trebuie să le îndeplinească pentru a ajunge în top sau măcar pentru a câștiga un venit decent? Nu ești singura care a avut parte de experiențe mai puțin plăcute în acest sens, dar asta nu înseamnă că trebuie să renunți la visul tău de a-ți clădi o carieră în domeniul videochatului deoarece există și studiouri precum CamStars unde transparența reprezintă una din principalele valori ale companiei. Dacă hotărăști să te angajezi la studio CamStars, vei știi încă de la interviu care sunt sarcinile tale de lucru și ce trebuie să faci ca să te remarci ca model.

– pentru că modelele CamStars sunt tratate ca niște regine

CamStars este unul din acele studiouri profesionale unde se conștientizează că veniturile întregii echipe depind de performanțele modelelor. De aceea, modelele de aici nu sunt tratate ca niște roboței sau niște simple angajate, ci motorul principal al întregii afaceri. De aceea, ele sunt aplaudate pentru performanțele pe care le ating și ori de câte ori se confruntă cu o problemă, sunt ajutate să depășească mai repede situația de criză.

– pentru tehnologia performantă de care dispune

Orice model care dorește să câștige cât mai mult, ar trebui să aleagă un studio de videochat care îi pune la dispoziție dispozitive de top în domeniul comunicării pe internet. Astfel, experiența pe care acesta o poate oferi clienților săi este una ireproșabilă, iar satisfacția pe care o generează să reflectă în veniturile mari de la finalul lunii.