6 prieteni de care orice femeie are nevoie

Este un lucru concret faptul ca nu putem duce o viata fara prieteni. Avem nevoie de ai, iar ei, la randul lor, au nevoie de noi. Iata cateva tipologii de prieteni care nu ar trebui sa iti lipseasca din anturaj.

07 apr. 2014, 12:38
6 prieteni de care orice femeie are nevoie

1. Optimista

Cine e ea: Fie este o prietena veche sau o persoana pe care abia ai intalnit-o, este persoana care vede mereu jumatatea plina a paharului.
De ce ai nevoie de ea: Acest tip de prietena este ca o zi insorita.Te simti mai libera si mai fericita atunci cand esti cu ea. Nu doar ca iti va imbunatati starea de spirit, dar te va impinge spre ceea ce iti doresti – sa aplici pentru un nou job, sa incerci o noua coafura sau sa iti iei o vacanta bine-meritata, potrivit elle.ro.
 
2. Inteleapta
Cine e ea: O colega, un mentor, mama ta – sau pur si simplu cea mai inteligenta persoana pe care ai intalnit-o vreodata – cea mai buna sfatuitoare pe care o cunosti.
De ce ai nevoie de ea: Ea este cea inteleapta. Nimic nu o socheaza sau o surprinde si, indiferent ce ii vei spune, nu o sa te judece. Din contra, va fi acolo pentru tine – dupa o despartire sau cand vrei sa iti cumperi o casa noua – cu sfaturi echilibrate si intelepte.
 
3. Prietena din copilarie
Cine e ea: Ea este cea pe care o cunosti de cand dadeati impreuna petreceri in pijamale, din primii ani de scoala sau poate chiar de cand erati in scutece.
De ce ai nevoie de ea: Destul de simplu, pentru ca ea te intelege! Ea stie unde si cum ai crescut, iti cunoaste parintii si fratii si intelege glumele cu referire la anii de liceu. In plus, iti tolereaza micile scapari, cum ar fi intarzierile obisnuite sau sarcasmul.
 
4. Mamica / Prietena din cartier
Cine e ea: Mamica tanara din cartier, cu o varsta apropiata de a ta.
De ce ai nevoie de ea: Ai multe de invatat de la ea, fie ca este vorba de ingrijirea copilului sau de sfaturi pentru casa. Ea este persoana care pare sa aiba raspunsuri pentru toate intrebarile tale. In plus, ea sigur te va intelege si te va sustine atunci cand in programul tau vor intra antrenamentele micutilor si intreruperile de somn.
 
5. Prietenul
Cine e el: Fratele tau, colegul de la birou, sau fostul iubit de care te-ai despartit pentru ca ati convenit ca sunteti doar prieteni foarte buni.
De ce ai nevoie de el: El te ajuta sa vezi viata din perspectiva masculina. In plus, un prieten barbat poate fi capabil sa te ajute sa fii mai hotarata si sa te concentrezi pe propria persoana, lucruri care nu sunt neaparat rele, uneori trebuie sa ne mai gandim si la noi, nu?
 
6. Prietena sincera
Cine e ea: Orice persoana despre care stii ca spune lucrurile pe fata, de la sora ta mai mare pana la colega de camera din timpul facultatii.
De ce ai nevoie de ea: Pentru ca uneori chiar iti doresti sa afli daca noua ta tunsoare ti se potriveste sau daca hainele pe care le probezi te avantajeaza. Si nu e vorba doar despre lucruri banale: ea iti va spune fara a te menaja daca iubitul tau nu te trateaza asa cum meriti sau daca eforturile pe care le-ai depus la birou merita sau nu o promovare. Pe de alta parte, daca ea se arata incantata de o decizie pe care ai luat-o, poti fi sigura ca ai ales corect.

elle.ro.