6 tineri celebri pe Instagram au murit după ce avionul în care se aflau s-a prăbuşit VIDEO

Șase tineri și-au pierdut viața după ce avionul privat în care se aflau s-a prăbușit în Arizona, luni seară.

13 apr. 2018, 09:09
6 tineri celebri pe Instagram au murit după ce avionul în care se aflau s-a prăbuşit VIDEO

Cinci bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 22 și 28 de ani, se îndreptau spre Las Vegas într-un avion privat, când aeronava lor s-au prăbușit pe un teren de golf din Arizona, la doar 15 minute de la decolare, scrie digi24.ro.

Citeşte şi Un avion militar grec s-a prăbuşit în Marea Egee. Tocmai interceptase un avion turcesc ce intrase în spaţiul aerian elen

Autoritățile investighează acum circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Potrivit presei americane, pilotul nu a raportat că ar fi probleme la bord, în timpul ultimei discuții cu turnul de control.

„Aveți vreo dificultate”, îl întreabă un controlor de trafic aerian pe pilotul de 28 de ani. „Suntem bine, e doar o lecție”, a răspuns Pedroza, pilotul, cu puțin timp înainte ca avionul să se prăbușească.

Momentan nu se cunoaște cauza ce a dus la accident.

Un prieten comun de-al tinerilor a publicat pe Facebook câteva videoclipuri cu ei în avion chiar din seara fatidică.

 

Coogan, tânăra în vârstă de 23 de ani care a murit, lucra ca fotomodel și era celebră pe rețeaua de socializare Instagram, unde avea 28.000 de urmăritori.

„Îi plăcea aventura și comunicam foarte ușor cu ea. Se înțelegea bine cu toți elevii”, a declarat directorul liceului unde tânăra a învățat.

Cel ce pilota avionul, Pedroza, lucra ca host într-un club de noapte pentru homosexuali.

Citeşte şi O nouă tragedie aeriană, un avion s-a prăbuşit în apropiere de Belgrad. Unul dintre piloţi a reuşit să se catapulteze

„Îmi pare rău că nu mai este cu noi. Iubeam modul în care a ales să-și trăiască viața la maxim.Voia să vadă lumea și să călătorească. O să ne fie dor de el. Nu judeca pe nimeni și lupta pentru egalitatea drepturilor oamenilor”, spune un prieten de-al tânărului.

Pedroza avea 12.000 de urmăritori pe Instagram, unde publica fotografii și videoclipuri din excursiile pe care le făcea.

Patel, un alt tânăr dintre cei șase care și-au pierdut viața în accidentul aviatic, își înființase propria companie de haine și avea la rândul lui peste 44.000 de urmăritori pe Instagram.

Autoritățile investighează acum dacă avionul era echipat corespunzător pentru a transporta șase oameni.