6 trucuri să-ţi condimentezi viaţa din dormitor. Amorul şi mâncarea fac casă bună

O viata sexuala sanatoasa impreuna cu jumatatea ta este la fel de importanta precum conexiunile mentale si spirituale. 

10 sept. 2018, 11:35

Poate ajuta cu adevarat ca relatia voastra sa continue sa se dezvolte, imbunatatindu-se toate aspectele vietii tale si ducand casnicia la un nou nivel. Poate ca pentru o mama ocupata, sexul ar putea fi ultimul lucru la care s-ar putea gandi, insa este extrem de important ca in dormitor lucrurile sa functioneze cum trebuie. 

Si daca te-ai plictisit sa repeti aceleasi actiuni la nesfarsit, iata 6 trucuri sa-ti condimentezi viata din dormitor. 

1. Incorporati mancarea

Daca jocul cu alimentele este ceva nou pentru voi, atunci incorporarea mancarii in partidele de sex este solutia perfecta pentru a creste nivelul pasiunii din dormitor. Acest lucru te va obliga sa iesi din zona de confort pentru a patrunde in zona excitanta a anticiparii. Gandeste-te doar: zahar, miere, ciocolata, frisca, sampanie si lista poate continua in functie de imaginatia si deschiderea fiecaruia. 

2. Incercati pozitii noi

Daca faceti amor in aceleasi 1-2 pozitii s-ar putea ca in viata voastra sexuala sa se instaureze rutina si plictiseala. Incercati sa schimbati ceva. Experimentati noi pozitii pentru a gasi ceva inedit si excitant. 

3. Lasa-l sa te picteze

Provoaca-l sa-ti picteze corpul gol. Acest lucru nu doar ca va condimenta viata voastra sexuala insa poate ca procesul se va incheia cu o adevarata opera de arta. Ati putea chiar face un mic semn pe peretele din dormitor care sa va aduca aminte de micutul vostru secret „murdar”. De fiecare data cand va veti uita la el, va veti aduce aminte de partida de sex nebun care a urmat dupa.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.