7.07.2014: ce semnifică cifra 7 în numerologie

Numerologic vorbind, anul 2014 se reduce la 7: cifra cautatorului si a ganditorului. Din punct de vedere astrologic, anul 2014 are aceeasi semnificatie: cautarile, rationamentele vor fi parte din viata noastra in 2014.
Alina Costache
07 iul. 2014, 13:50
7.07.2014: ce semnifică cifra 7 în numerologie

Numerologic vorbind, anul 2014 se reduce la 7: cifra cautatorului si a ganditorului. Din punct de vedere astrologic, anul 2014 are aceeasi semnificatie: cautarile, rationamentele vor fi parte din viata noastra in 2014.

Numarul destinului = 7. Caracteristici generale.

Persoana care are numarul destinului 7 este pasnica, afectuoasa si timida. Cea mai importanta capacitate conferita de numarul destinului 7 este profunzimea in gandire. In orice domeniu ati activa, trebuie sa analizati si sa verificati totul cu propria ratiune, pentru ca nu acceptati sa luati de bun ceea ce au spus altii. De asemenea, numarul destinului 7 va confera calitati spirituale si intelepciune inca din tinerete.

Numarul destinului = 7. Calitati.

Sunteti foarte meticulos in tot ce faceti, un perfectionist care ii trateaza si pe ceilalti cu aceeasi exigenta. Reusiti sa analizati rapid si exact orice situatie. Nu aveti foarte multi prieteni, dar atunci cand stabiliti o relatie de prietenie, aceasta va dura toata viata. Nu sunteti foarte sociabil, iar ceilalti pot avea uneori impresia ca nu va pasa de nimic. De fapt, este doar modul in care incercati sa va ascundeti senzatia perpetua de nesiguranta. Va place singuratatea, departe de agitatia lumii moderne.

Numarul destinului = 7. Defecte.

Latura negativa a numarului destinului 7 va poate face sa deveniti pesimist, irascibil, retras. Trebuie sa va traiti viata din plin si sa invatati din experienta, altfel puteti ajunge o persoana dificila, greu de suportat. De asemenea, latura negativa a numarului 7 va poate face egoist si capricios. Aveti tendinta de a trece repede de la o stare la alta, de la un sentiment la altul.

Numarul destinului 7 este predestinat celor care vor sa fie cercetatori ai adevarului. Acestia au un clar si irezistibil sens de a fi „tu insuti”: ca o traire sprituala. Ca rezultat, tintele voastre sunt dedicate investigarii necunoscutului si de a gasi raspunsuri la misterele vietii.

Aveti o anumita finete a mintii, sunteti ganditori analitici care sunt capabili de o extrem de puternica concentrare si o intuitie teoretica. Va place sa cercetati permanent si sa puneti impreuna toate piesele, intr-un puzzle intelectual. O data ce aveti destule piese puse la locul lor sunteti capabili sa va puneti in valoare intuitia ca si arma creatoare si sa gasiti solutiile practice ale problemelor.

Va place sa traiti in singuratate, preferand sa lucrati, chiar, singuri. Aveti nevoie sa va contemplati ideile fara a accepta intruziunea ideilor altor oameni. Sunteti, practic, un „lup singuratic”, o persoana care traieste prin propriile idei si metode.

Ca rezultat, va fi dificil pentru voi sa dezvoltati parteneriate stranse, va fi dificil sa le mentineti pe cele pe care le-ati realizat; cu un semnal de alarma, in acest context, asupra greutatii mentinerii mariajului. Aveti nevoie de propriul spatiu si de intimitate, care – atunci cand sunt violate – va pot crea grave frustrari si iritari personale.

Atunci cand viata celor aflati sub guvernarea Numarului destinului 7 este echilibrata, viata poate fi, simultan atragatoare si fermecatoare. Puteti fi sufletul unei petreceri si va place sa va dati in spectacol in fata unei audiente oarecare. Va place, de asemenea, sa va afisati cu istetimea si cunostintele voastre acumulate, care va fac mai atractivi fata de ceilalti, in special fata de persoanele de sex opus.

Dar, aveti limite distincte. In timp ce sunteti generosi in situatii sociale, impartindu-va atentia si energia la liber, sunteti extrem de constienti la ceea ce trebuie sa se petreaca pe „scena” si, apoi, sa va intoarceti la singuratatea propriei vizuine.

Aveti tentinta sa asociati pacea cu intimitatea propriei voastre lumi. Deci, intimitatea este totusi dificila pentru voi, deoarece sunteti genul care isi pazeste propriul „eu” asa cum isi pazeste leoaica puii.

In orice caz, toate aceste intimitati si solitudini va pot cauza izolare si singuratate. Puteti fi constient de aparitia unui gol in viata voastra, o parte din voi tanjeste, chiar, dupa companie, iar un partener apropiat ar putea sa nu fie satisfacut astfel.

Daca izolarea devine extrema, voi veti deveni cinici si suspiciosi. Mai mult, ajungeti sa fiti persoane ascunse, cu motivatii egoiste, care vor cauza un sentiment de disconfort celor care sunt alaturi de voi.

Trebuie sa aveti grija sa nu deveni necomunicativi si prea independenti, aceste trasaturi putand sa va elimine din preferintele celor din jur si eliminand astfel experienta unei adevarate prietenii si a unui partener apropiat.

Trebuie sa aveti o grija deosebita asupra evolutiei multumirii de sine si a egocentrismului, atunci cand va inchipuiti ca sunteti centrul universului, ca singura persoana care conteaza. Angajamentele sociale va pot oferi o perspectiva asupra voastra si a vietii voastre, pe cand o prea mare izolare ca poate face sa deveniti limitati si, adesea, in afara restului lumii.

Pe ascuns, veti fi oarecum gelosi pe cei care reusesc sa-si faca prieteni extrem de usor. Ii veti percepe pe acestia ca fiind cu mai putine inhibitii decat voi sau mult mai libertini. Puteti sa fiti chiar persoane auto-critice extrem de dure, mai ales pentru ca nu sunteti mai „galagiosi”, mai puternici sau capabili de a fi lideri.

Provocarea vietii, pentru cei nascuti sub Numarul destinului 7, este sa isi mentina independenta fara a se simti izolati sau ineficienti. Trebuie sa fiti permanent concentrati asupra propriului punct de vedere, dar, in acelasi timp, sa fiti deschisi catre ceilalti si sa intelegeti ceea ce au acestia de oferit.

Cu abilitatile voastre de a invata, analiza si a cauta permanent raspunsuri asupra diverselor aspecte importante ale vietii, voi aveti potential pentru o crestere fulminanta si succes in viata. In timp ce avansati catre varsta de mijloc, veti radia rafinament si intelepciune. Pitagora, care a trait cu mai bine de 2500 de ani in urma, si care este supranumit parintele numerologiei, adora numarul 7 pentru potentialul sau spiritual.

Persoanele cu Numarul destinului 7 gasesc, adesea, succes si satisfactie in afaceri, stiinta, religie, asigurari, inventica, stiinte oculte si orice are legatura cu cercetarea.

Spynews
MAE, alertă de călătorie! Un român a murit și alți doi au avut nevoie de îngrijirile medicilor
Bzi.ro
Lupta dintre Zanni și Iancu Sterp se mută în ring? Ar trebui să se bată într-o gală RXF
Fanatik.ro
Localitatea din România cu apă “ca o binecuvântare de la Dumnezeu”. Oamenii vin să ia sute de litri din izvoare și spun că e mai bună decât cea din comerț
Capital.ro
Obligatoriu pentru cei care stau la CURTE. Este cea mai bună soluție pe care o au
Playtech.ro
Simona Halep, în cea mai SCURTĂ fustiță! A desfăcut picioarele și s-a văzut chiar TOT
DailyBusiness
Vești bune pentru pensionari! Începe distribuirea biletelor de tratament
Adevarul
Bătaie ca în filme între fanii Angliei și Serbiei la Gelsenkirchen înaintea meciului celor două echipe de la Euro 2024. Meci cu grad ridicat de risc VIDEO
Spynews
Armin Nicoară, mesaj emoționant de ziua de naștere a mamei sale. Artistul se mândrește cu femeia care i-a dat viață: „Ești cea mai minunată” / FOTO
Spynews
Băuturile pe care este bine să le consumi pe caniculă. Te hidratează în zilele de vară
Evz.ro
Se împlinesc 80 de ani de la operațiunea „Neptun”. BNR scoate o monedă specială
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate
Cancan.ro
Aparatul electrocasnic care te „rupe” la bani fără să-ți dai seama. Consumă într-un minut cât 300 de becuri simultan
Playsport.ro
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc țara asta". A filmat un atac armat și a postat imaginile
kanald.ro
Doliu în lumea muzicii! A murit Marius Baiazid, după o luptă cu o boală nemiloasă
Capital.ro
Comoara ascunsă a României. Au fost chemați soldații să o protejeze
StirileBZI
Săptămâna de lucru de 4 zile! Ce spun specialiștii despre weekend-ul de trei zile
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere
substantial.ro
Nouă candidați pentru președinția USR, inclusiv Elena Lasconi și Cristian Seidler
MediaFlux
RĂSTURNARE privind RECALCULAREA PENSIILOR! Lovitură pentru SENIORI
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?