7 diete controversate. Argumente pro si contra

Foarte multa lume este in cautarea dietei perfecte, care sa duca la pierderea rapida a kilogramelor in plus. Iata care sunt cele mai controversate 7 diete, cu argumente pro si contra sustinute de Alexandra Caspero, medic nutritionist din Sacremento California.

09 iun. 2020, 06:06
7 diete controversate. Argumente pro si contra

1. Dieta cu lamaie

Dieta este utilizata de zeci de ani si are o multitudine de versiuni. Toate presupun inlocuirea unei mese cu suc de lamaie, amestecat cu sirop de artar si boia de ardei iute. Aceasta este o bautura diuretica ce va contribui la pierderea unui surplus de kilograme. Insa acesta eliminare se face numai din cantitatatea de apa din organism sau din scaderea masei musculare. Iar asta sigur nu-ti doresti. In plus, imediat ce vei trece din nou la alimentia obisnuita, vei pune imediat la loc kilogramele pierdute.

DIETA CU APĂ. Mănânci ce vrei şi slăbeşti oricum

2. Dieta mancare de bebelusi

Daca un bebelus poate creste cu o astfel de mancare, de ce ti s-ar intampla ceva rau, nu? Cu toate acestea, tu nu esti un bebelus. Esti un adult care are nevoie de hrana adecvata conformatiei sale. O astfel de dieta nu-ti aduce aportul optim de vitamine si nutrient necesare unui organism adult.

3. Dieta cu supa de varza

Este reteta de slabit a bunicii. Consumata de doua-trei ori pe saptamana, impreuna cu cateva alimente scazute in calorii precum – banana si latpele degresat – supa de varza ar trebui sa faca minuni. De slabit slabesti, dar numai pentru ca nu mananci foarte multe calorii si nici proteine. In schimb, varza baloneaza.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.