7 gesturi pe care trebuie să le faci zi de zi pentru o relaţie de durată. Află secretele unui cuplu perfect

Cele mai mici gesturi de zi cu zi, facute de tine si de iubitul tau, pot sa tina in viata relatia voastra pe o perioada foarte lunga. Secretul unui cuplu inchegat pare sa stea in mici amanunte care produc dependenta de partenerul de cuplu. Iata 7 lucruri pe care trebuie sa le faci zi de zi intr-o relatie reusita!

15 aug. 2014, 08:54
7 gesturi pe care trebuie să le faci zi de zi pentru o relaţie de durată. Află secretele unui cuplu perfect

1. Comunica in mod constant

Este prea putin probabil sa puteti petrece tota ziua unul in bratele celuilalt, insa acest lucru nu trebuie sa opreasca comunicarea dintre voi. Rezerva-ti timp pentru a vorbi cel putin odata pe zi cu partenerul tau la telefon. Nevoia de comunicare este un lucru pe care nu trebuie sa il scapi din vedere!

2. Invata sa gandesti „la dublu”

Poate pana acum firea ta independenta te-a facut sa iti afirmi vointa pronuntand des „eu vreau”. Ar fi cazul sa inveti sa gandesti in termenii unui cuplu. Cand vei reusi sa rostesti termenul „noi” in tot ceea ce vrei sa exprimi e un semn ca esti pe calea cea buna. Tine cont si de ceea ce isi doreste el, altfel „noi” va suna destul de fals.

3. Ofera-i afectiune

Nu uita sa iti inconjori partenerul cu afectiune ori de cate ori petreceti timp impreuna. O strangere a mainii, o imbratisare sau un sarut ii vor arata ca esti acolo pentru el. Timpul petrecut impreuna si momentele de afectiune aratate vor cimenta relatia voastra, oferindu-i sansa de a trece proba timpului.

Citeşte mai mult pe ele.ro