7 idei sexy pe care ar trebui să le eviţi. La ce trebuie să fii atentă la agăţatul pe chat

Publicat: Marţi, 18 Decembrie 2018 16:35 // Actualizat: Marţi, 18 Decembrie 2018 16:35 // Sursa: romaniatv.net

Când vine vorba despre sex imaginaţia este mai mult sau mai puţin bogată. Şi pentru că sexul implică cel puţin încă o persoană, înainte de a pune în practică ideile sexy care îţi vin, ar fi bine să discuţi cu partenerul.

Iar înainte de a vorbi cu el, ar trebui să te gândeşti la consecinţele pe termen lung dacă vrei într-adevăr să faci ceea ce ţi-a trecut prin cap pentru că, la un moment dat, s-ar putea să regreţi.

Poate că acum o casetă hot cu partenerul(a) ţi se va părea o idee excitantă, dar dacă aceasta ajunge unde nu trebuie, mai exact pe Youtube sau alt site, s-ar putea să-ţi pară rău.

Iată câteva exemple de idei pe care le poţi considera sexy şi excitante şi care se pot dovedi un adevărat fiasco. 

Despre sex #1: Mesajele sexy

Toată lumea trimite mesaje sexy. E incitant şi excitant să vorbeşti "murdar". Ce trebuie să iei în calcul este faptul că e posibil ca mesajul tău să ajungă pe mâinile altcuiva. Poate un coleg de serviciu al partenerului umblă la telefonul acestuia, vede mesajul şi îl dă mai departe la "prieteni". 

Despre sex #2: Agăţatul pe Chat

Site-urile de socializare sunt pline de persoane dornice de întâlniri. Este adevărat că multe poveşti de dragoste ca-n basme s-au născut în urma unor întâlniri virtuale, însă înainte de a merge să te întâlneşti cu un necunoscut/ o necunoscută încearcă să afli cât mai multe despre respectiva persoană. În plus, dacă te-ai hotărât să mergi întâneşte-te într-un loc public cu multă lume şi neapărat cineva să ştie unde şi cu cine te întâlneşti. 

Despre sex #3: Sexul în trei

Persoanele care sunt obişnuite cu sexul în 3 spun că este ceva memorabil. Însă sunt aspecte la care trebuie să te gândeşti înainte de a trece la fapte pentru prima dată. Dacă eşti implicat într-o relaţie şi intră o a treia persoana în cuplul vostru sau tu eşti persoana care intră în cuplul altora, se poate instala gelozia. Iar omul poate reacţiona dur şi necontrolat când îl cuprinde gelozia. Un alt aspect la care trebuie să te gândeşti este că se poate ajunge la relaţii homosexuale cu care poate nu eşti total de acord.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
agatat chat chat dragoste sex sex trei videochat
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8722
RON
25 Sep
noapte 17 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H