7 lucruri de care trebuie să ții cont când faci biletul zilei la pariuri

Pariorii se pot bucura de o ofertă sportivă bogată, indiferent de anotimp. În multe dintre ligile europene se joacă și în decembrie, până în ajunul Anului Nou, la fel ca și în țările din emisfera sudică, unde competițiile sunt în toi. Așadar, ai destule meciuri dintre care să alegi pentru biletul zilei.
Alina Costache
09 dec. 2022, 09:58
7 lucruri de care trebuie să ții cont când faci biletul zilei la pariuri

Mai rămâne să îți faci un plan de joc care să îți crească șansele de a fi pe plus la finalul lunii. Nu este ușor, din moment ce 93% dintre pariori ies în pierdere potrivit statisticilor, dar nici imposibil. Iată lucrurile de care ar trebui să ții cont pentru a avea succes:

 

Concentrează-te pe ce cunoști

Nu paria pe sporturi pe care nu le urmărești frecvent. Mai mult, nu miza decât pe competiții pe care le cunoști foarte bine și pe echipe pe care le-ai văzut de mai multe ori la treabă. Fiecare competiție are particularitățile ei și întinde capcane pariorilor care nu sunt familiarizați cu ea. Cele mai riscante sunt selecțiile din partide care se joacă în cupele naționale, întrucât fiecare țară propune un anumit format, iar motivația participantelor nu este mereu la înălțime.

 

Fii eficient

Dacă joci la pariuri online România ești în avantaj din start, în sensul că pe internet nu plătești taxă de 5% din miza biletului zilei. Apoi, plătești impozit doar din retrageri, nu din fiecare câștig. În plus, agențiile de pariuri sportive online au toate oferte promoționale prin care îți poți mări bugetul de start sau îți permit să țintești o cotă mai mare pe un bilet gratuit sau fără risc.

 

Alege operatorii cu grijă

Pe piața românească sunt peste 30 de case de pariuri online licențiate de Oficiul Național pentru Jocurile de Noroc. Toți operatorii oferă servicii de calitate, dar sunt câțiva care se remarcă prin oferta sportivă și prin cotele mari fixate pentru selecțiile care pot fi puse pe biletul zilei.

 

Nu lăsa nimic la voia întâmplării

Caracteristica principală a pariurilor sportive este că rezultatul unui eveniment poate fi anticipat prin analizarea tuturor factorilor de risc. Nimic nu trebuie lăsat la voia întâmplării, de aceea este bine să iei în considerare toate elementele care pot influența fiecare selecție, în funcție de specificul ei. Dacă vrei să pariezi pe goluri, de exemplu, concentrează-te pe scorurile anterioare, pe absențele din compartimentele relevante și pe punctele forte/slabe din ofensivele și apărările celor două echipe.

 

Joacă acoperit

Micșorează pe cât posibil pericolul ca una dintre selecțiile de pe biletul zilei să fie necâștigătoare. Pariorii experimentați recomandă selecțiile cu rambursare de miză, precum handicapurile asiatice, Draw No Bet sau totalurile asiatice. Deși cotele sunt mai puțin ofertante, în pariurile sportive pașii „mărunți”, dar siguri, sunt de preferat în detrimentul asumării unor riscuri inutile.

 

Nu te lăcomi

Obiectivul unui parior responsabil este să aibă succes pe termen lung. De aceea, este bine să alegi un plan de joc construit pe bilete ale zilei cu cât mai puține selecții (maxim trei) și pe cote realiste. O cotă realistă trebuie să reflecte cu acuratețe probabilitatea de câștig, iar cotele mai mici de 1.25 nu fac cu siguranță parte din această categorie. De asemenea, ce e mai mult de 3.00 indică un risc foarte ridicat.

 

Învață din greșeli

Nu există parior care să nu greșească. Profesioniștii au fost, la rândul lor, începători care făceau greșeli ce acum li se par niște „copilării”. Diferența față de alți jucători este că ei au fost capabili să învețe din acele greșeli și să își perfecționeze algoritmul de care se folosesc pentru a aprecia cât mai exact șansele de reușită. O idee ar fi să ții un jurnal de pariuri în care să-ți notezi toate observațiile din timpul sezonului, iar în pauza competițională să încerci să tragi niște concluzii care să te ajute în alcătuirea biletului zilei.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!