7 lucruri pe care le pot învăţa femeile de la bărbaţi

„De ce nu pot femeile sa semene mai mult cu noi, barbatii?" – asa suna o replica celebra din fimul „My fair Lady". Practic, replica nu sugereaza altceva decat ca noi, femeile, suntem prea sensibile, prea hormonale, prea lipsite de logica. Noi, la randul nostru, acuzam barbatii de contrariul acestor caracteristici: ei nu vorbesc niciodata despre sentimentele lor, fac mereu pe durii, ne iau tot oxigenul din camera, prin dorinta de a fi ei stapanii lumii... Cine se cred, in fond?!

14 aug. 2018, 19:50
7 lucruri pe care le pot învăţa femeile de la bărbaţi

Poate ca barbatii detin anumite secrete pe care noi nu le stim! Virtutile lor masculine sunt cunoscute si apreciate, si, in anumite circumstante, au dat rezultate si au facut istorie. Asa ca poate ca n-ar fi deloc rau sa retinem cate ceva din secretele lor si atunci cand e cazul, sa le si punem in practica.

1. Genul puternic si tacut

„Cu siguranta femeile pot invata multe daca sunt atente la comportamentul barbatilor, urmarindu-le miscarile si reactiile. Eu, personal, intotdeauna am fost cucerita de acea tacere specifica barbatilor puternici. Este genul de barbat care tace nu fiindca nu ar avea nimic de spus, insa nu vor sa altereze aerul din jur, umplandu-l cu niste cuvinte. Este genul de barbat care domina cu usurinta prin tacere. Daca intrebi genul de barbat tacut la ce se gandeste, s-ar putea sa primesti niste raspunsuri mai interesante si mai profunde decat crezi.

Citeşte continuarea pe Sfatulparintilor.ro