7 lucruri pe care n-ar trebui să le faci când eşti furios. Atenţie mare la punctul 4!

Oamenii intelepti considera furia o slabiciune. Sentimentul furiei iti afecteaza creierul, ceea ce va avea ca rezultat luarea unor decizii gresite. Tocmai de aceea este indicat sa ai rabdare si sa eviti luarea unei decizii atunci cand esti suparat, pentru a nu avea regrete mai tarziu. 

06 nov. 2017, 09:25
7 lucruri pe care n-ar trebui să le faci când eşti furios. Atenţie mare la punctul 4!

Este demonstrat stiintific ca supararea are un efect negativ asupra sanatatii fizice si mentale producand aceleasi rezultate rele ca si stresul. In plus, furia iti poate distruge realatiile sociale, personale si profesionale. Tocmai de aceea, supararea are influenta negativa in viata ta. Cea mai buna modalitate pentru a evita greselile facute in stare de enervare este sa te calmezi si abia mai apoi sa vezi ce este de facut. 

Iata 7 lucruri pe care n-ar trebui sa le faci cand esti furios. 

1. Sa postezi pe retelele de socializare

Din nefericire multi oameni au tendinta de a folosi retelele de socializare pentru a-si exprima sentimentele de furie si astfel citesc despre ele foarte multe persoane. A trebui sa-ti faci un obicei si sa nu postezi niciodata cand esti intr-o astfel de stare emotionala. Nu este cea mai buna decizie de a le dezvalui tuturor cum te simti pe moment intrucat risti sa te alegi cu o reputatie negativa in societate. Ca sa nu mai vorbim si de faptul ca asa le vei strica starea de spirit si prietenilor tai. Incearca sa-ti accentuezi partea pozitiva a ta si nu slabiciunile.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.