7 lucruri pe care nu le stiai despre semnele de Apa ale zodiacului

Zodiacul are patru elemente reprezentative – Foc, Pamant, Aer si Apa – fiecare reprezentand o anumita energie si o metoda de perceptie pe care cei care apartin acestor semne le au.

09 sept. 2021, 09:42
7 lucruri pe care nu le stiai despre semnele de Apa ale zodiacului

Semnele de Apa

– Rac, Scorpion, Pesti – sunt foarte perspicace, cu instinct ascutite si „miros” imediat oamenii. Sunt ghidate de sentimentele lor puternice si nu isi schimba usor parearea odata formata despre cineva. Isi pot da seama aproape instantaneu daca intentiile cuiva sunt onorabile sau nu. Ele se bazeaza foarte mult pe limbajul trupului si pe tiparul de comportament.

Iata 7 lucruri pe care nu le stiai despre semnele de Apa ale zodiacului.

1. Sunt fini observatori
Sunt excelenti cititori ai limbajului trupului. Fini observatori, ei acopera fiecare detaliu si gasesc informatii pe care altii nu le vad. Ca apa care patrunde in fiecare crapatura intalnita pe drumul sau, semnele de Apa patrund in profunzimea lucrurilor.

Horoscop INDIAN. Ce zodii trăiesc într-o realitate paralelă în această săptămână
2. Au emotii puternice
Semnele de Apa sunt conduse de emotii. De aceea sunt si firi foarte empatice si gata sa-i ajute oricand pe ceilalti. Semnele de Apa traiesc mai intens orice situatie decat orice alt semn aflat intr-o situatie identica. Reversul medaliei este ca pot deveni coplesiti cateodata, iar deciziile pe care le iau in acest moment nu sunt dintre cele mai rationale.

3. Sunt firi ganditoare
Pot fi considerate retrase sau timide. De fapt, ele doar gandesc. Au obiceiul de a analiza si supraanaliza in profunzime situatii pe care altii nici nu le baga in seama. De aceea au tendinta sa-si complice viata prea mult.

Horoscop financiar. Ai noroc la bani toamna asta? Afla de spun astrele despre zodia ta
4. Nu iau decizii rapid
Pentru ca stau prea mult sa gandeasca o situatie nu prea iau deciziile rapid. Se gandesc la prea multe optiuni si nu stiu ce sa aleaga, in final. De aceea apare foarte des in cazul lor starea de coplesire cand trebuie sa hotarasca ceva.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.