7 lucruri pe care orice femeie trebuie să le facă

Niciodată nu este timp suficient pentru toate. Iata ce trebuie însă sa nu uiti niciodata sa faci.

07 ian. 2014, 15:51
7 lucruri pe care orice femeie trebuie să le facă

Timp pentru sex
Atunci cand nu iti propui sa faci sex, ajungi oricum sa faci…sex. Atunci de ce ideea de a face dragoste cu iubitul este atat de minunata insa nu faci deloc timp pentru ca aceasta sa se intample? Probabil, uiti cat de important este sexul intr-o relatie si intr-o casnicie. Daca tu uiti, el nu uita si aduna frustrari. Evident, partida de sex trebuie sa fie dorita de ambii parteneri nu doar de el, dar stiu sigur ca si tu iti doresti la fel de mult ca si partenerul tau sa va regasiti pasiunea.

Timp cu prietenele
Nu conteaza cat de mult timp stai cu iubitul si cat de multe lucruri ii povestesti, cel mai bine te vei simti dupa ce asculti si parerea prietenelor tale. Femeile au un anumit fel de a diseca lucruri, uneori amuzant, alteori dramatic insa intotdeauna te simti mai bine dupa o discutie cu ele.

Timp pentru tine
Ce inseamna asta? Fara sot, fara copii, fara parinti, fara prieteni. Tu cu tine, mancand prajiturele, citind o carte, vizionand un serial siropos. Poate ca nu-ti dai seama insa asemenea momente de singuratate pot fi benefice. Atat pentru tine cat si pentru cei din jur. Nu trebuie sa uiti cine esti.

Timp pentru creativitate
Stim, probabil nu detii niciun talent nemaipomenit, insa nici nu e nevoie. Descopera ce ti-ar placea sa faci si in timpul liber practica acel hobby. Incearca pictura, dansul, fotografia sau orice altceva.

Timp pentru informare
Nu uita, trebuie sa fii informata, sa inveti constant cate ceva nou. Poate fi ceva nou in domeniul tau sau intr-un domeniu care te-a interesat dintotdeauna. Ideea este sa-ti tii mintea ocupata oferindu-i noi informatii tot timpul.

Timp pentru somn
Somnul este foarte important. Ai nevoie de cel putin 8 ore pe seara pentru a te simti odihnita si pentru a putea functiona cum trebuie la serviciu. Asadar nu uita sa dormi cat trebuie.

Timp pentru miscare
Da, strambi din nas cand auzi de miscare, exercitii fizice sau sala. Nu uita ca poti face miscare si altfel. Urca scarile, nu lua liftul, mergi o statie pe jos daca este frumos afara sau pur si simplu misca-te prin casa cat poti de mult timp de 20 de minute pe zi.

Sursa: femeia.ro