7 lucruri pe care sa nu le faci niciodata cand incepi o relatie

Nimic nu va face o relatie sa se incheie mai repede decat daca ai imprudenta sa „comiti" greselile de mai jos.

18 iun. 2019, 04:23
7 lucruri pe care sa nu le faci niciodata cand incepi o relatie

1. Nu te grabi sa faceti sex

Nu exista o anumita regula – un numar exact de zile in care trebuie sa astepti inainte de a face sex cu barbatul cu care iesi –, insa, daca deveniti intimi mult prea devreme, de pilda inainte ca el sa apuce cu adevarat sa te cunoasca, risti ca el sa te priveasca doar ca pe o simpla aventura si nimic mai mult. Daca iti doresti ceva de durata, fii sigura ca ii mentii interesul si ofera-i ocazia sa afle cat mai multe lucruri despre tine inainte de a duce relatia in dormitor. Mai mult, daca tu insati nu te simti pregatita pentru o relatie fizica, nu te grabi sa mergi mai departe doar de dragul de a-l tine langa tine: lasa-l sa astepte pana cand apare momentul potrivit.

2. Nu impartasi lucruri intime prea devreme

Sigur, pentru ca relatia sa progreseze, e bine ca el sa stie cat mai multe despre tine si sa te aprecieze cu adevarat pentru ceea ce esti. Asta nu inseamna totusi sa incepi sa-i povestesti cele mai intime si mai stanjenitoare detalii inca de la prima intalnire. Exista un moment potrivit pentru toate si, chiar daca esti tentata sa grabesti apropierea afectiva dintre voi, prea multe informatii (mai ales in contextul nepotrivit) pot avea rezultatul contrar. Nu vrei sa il sperii cu povesti jenante din adolescenta sau sa-ti marturisesti din primele zile cele mai negre temeri, nesigurantele sau complexele pe care le ai!

3. Nu il agasa cu mesaje si telefoane

E adevarat ca traim in era comunicarii si ca astazi poti vorbi cu cineva la telefon, dupa care sa inchizi si sa ii trimiti un SMS, in care sa-i spui sa intre pe Facebook si sa continuati conversatia acolo. Totusi, trebuie sa tragi linie undeva, mai ales daca e vorba de un barbat cu care abia ai inceput sa te vezi. Oricat de romantic ti s-ar parea sa stati toata ziua pe telefon sau pe net si sa va povestiti inclusiv ce ati mancat la micul dejun, e bine sa stii ca barbatilor le place sa detina controlul si sa se simta ei ca fiind „vanatorul”, si nu „vanatul”. Asa ca lasa telefonul din mana, inchide Facebook-ul si Skype-ul si asteapta sa te caute el.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 


loading...