7 motive să rămâi acasă vineri seară

Nu e necesar să ieşi în oraş şi să cheltui o avere în fiecare weekend pentru a te distra. Iată 7 motive pentru care să rămâi în casă vineri seara.

06 feb. 2015, 04:51
7 motive să rămâi acasă vineri seară
Suntem tineri şi vrem să ne trăim viaţa la maxim, iar pentru multe dintre noi acest lucru înseamnă să ieşim prin cluburi cu prietenele în fiecare weekend. Însă ce ai spune dacă te-ai putea distra acasă, fără să cheltui (aproape) niciun ban? 
 
Iată 7 motive pentru care să rămâi acasă vinerea aceasta: 
De cât timp nu ai mai petrecut ore întregi cu o carte pe care nu o mai poţi lăsa din mână? Cel mai probabil, acest lucru s-a întâmplat cu prea mult timp în urmă. Atunci când ai un job full-time, când trebuie să faci curat prin casă sau să găteşti şi când petreci timp şi cu iubitul, nu ai destul timp la dispoziţie pentru a te bucura cu adevărat de un roman de calitate. Ce-ai zice ca vinerea aceasta să te faci confortabilă, să pregăteşti o ciocolată caldă sau un vin roşu şi să iei în sfârşit din bibliotecă acea carte pe care ai cumpărat-o cu ceva timp în urmă, dar pe care nu ai avut timp să o începi? 
 
Dacă nu eşti iubitoare de lectură, poţi petrece seara urmărind filme sau seriale. Fiind atât de ocupată, cel mai probabil sunt multe filme care te aşteaptă să le vizionezi, iar în serialul tău preferat s-au întâmplat atât de multe de când ai avut timp să te uiţi ultima dată! Aruncă la gunoi toate grijile din ultima săptămână şi întinde-te în pat, cu un bol de floricele lângă tine. 
 
 
După o săptămână grea la muncă, sigur simţi nevoia de puţină relaxare şi răsfăţ care să te pună pe picioare pentru restul weekend-ului. Fă o baie lungă, cu spumă şi lumânărele parfumate, epilează-te, pensează-te, foloseşte masca aceea de faţă scumpă cu ingrediente minune, fă-ţi manichiura şi pedichiura şi, ca un bonus, cheamă un maseur care să te ajute să scapi de toată tensiunea. 
 
Dezvoltarea personală poate că nu este o activitate distractivă sau relaxantă, dar îţi va aduce multe satisfacţii, mai ales pe termen lung. Cum îţi vei realiza visele personale şi profesionale dacă nu te ocupi de dezvoltarea skill-urilor şi talentelor tale?