7 prieteni falşi pe care mai bine nu-i ai. Află cum să te fereşti de „hater” sau „lipitoare”

Prietenul la nevoie se cunoaste, spune o vorba din batrani. Sunt cazuri in care, insa, prietenii nu sunt tocmai prieteni, ci mai degraba prieteni falsi, iar relatia este una toxica si nicidecum sanatoasa pentru tine. 

18 ian. 2018, 21:14
7 prieteni falşi pe care mai bine nu-i ai. Află cum să te fereşti de „hater” sau „lipitoare”

Iata 7 prieteni falsi pe care ar fi mai bine sa nu-i ai. Afla de cine sa te feresti! 

Prieteni falsi #1. Hater-ul

Este omul vesnic nemultumit, care are opinii negative despre orice. Nu-i plac hainele pe care le porti, oamenii cu care te intalnesti (in afara de el, bineinteles). Este foarte bun la a bloca din fasa un proiect, o idee. Nu e niciodata incantat de alegerile tale, iar cand ai o reusita e invidios. Nu-ti va face niciodata un compliment si nu te va lauda niciodata. 

Prieteni falsi #2. Lipitoarea

Este omul care tot timpul vrea ceva de la tine. Bani cu imprumut, o haina, un accesoriu, un pix, o foaie de hartie. Nu conteaza ce, numai sa-ti ceara. De foarte multe ori aceasta relatie este cu „sens unic”. Intotdeauna cere, insa niciodata nu returneaza favoarea. 

Prieteni falsi #3. Vanatorul de greseli

Este tipul de om care nu are propria viata. Si-o traieste comentand-o pe a celorlalti, inclusiv pe a ta. Vaneaza greseli si ti le tranteste in fata, pe un ton cinic. Nu se poate abtine. 

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.