7 semne incontestabile că este incredibilă în pat. La ce semne trebuie să fie atenţi bărbaţii

Probabil fiecare femeie s-a întrebat măcar o dată dacă întradevăr se pricepe la asta. Ca și în cazul sarutului, trebuie să existe compatibilitate între cei doi parteneri. Indiferent care sunt preferintele partenerului tău, iată câteva semne că este mulțumit și satisfăcut de acest aspect al vietii voastre.

11 ian. 2018, 09:56
7 semne incontestabile că este incredibilă în pat. La ce semne trebuie să fie atenţi bărbaţii

1.Își încordează mâinile și picioarele.

Un semn fizic că un bărbat este în complet extaz când sunteți împreuna, este acel moment când își încordează mâinile și picioarele, scrie estisuperba.ro. Ia-l ca pe un semn că acesta încearcă să facă actul să dureze mai mult. Este posibil ca ce îi faci în acel moment să îi provoace o plăcere mult prea mare.

Citeşte şi Ce nu ştiai despre declanşarea orgasmului la femei

2.Vrea să o faceți din nou.

După ce l-ai dat pe spate cu abilitățile tale, cel mai probabil nu se va opri aici. Doar gândindu-se la cele întâmplate va fi atât de excitant pentru el încât va dori să o faceți din nou. Așadar, dacă este gata pentru a doua rundă, poți fi sigură că faci ceea ce trebuie.

3.Flirtează cu tine chiar și după încheierea actului amoros.

Un alt semn că acesta nu își poate lua gândul de la tine este atunci când continua să flirteze și să te incite chiar și după încheierea actului amoros. Mulți bărbați susțin că după o astfel de experiență, le vor trimite partenerelor lor o serie de mesaje cât se poate de obraznice, în semn de afecțiune. Acest extra flirt construiește un fel de anticipare pentru viitor.

4.Nu își poate lua mâinile de pe tine toată ziua.

Un semn că ați avut o partidă de amor minunată este acela când el devine și mai implicat din punct de vedere fizic. Practic, este atât de excitat încât îi este destul de greu să își țină mâinile acasă. În timp ce mesajele obraznice sunt modalitatea verbală de a-și exprima aceste trăiri intense, faptul că te atinge în mod constant face acele mesaje să prindă glas și sa fie tot mai clare.

5.Îți spune cât de minunat a fost.

Poate fi cât se poate de evident că totul a decurs perfect între voi, dar atunci când un bărbat îți spune cât de mult i-a plăcut, fii sigură că vorbește serios. Nu îi ignora complimentele și ține cont de acestea. Te vor face să te simți sigură pe tine și pe ceea ce faci. Nu își spune asta din politețe, poți fi sigură, o face pentru că vrea să continui cu ceea ce faci pentru că o faci bine.

Citeşte şi 7 lucruri despre care nu trebuie să-ţi fie teamă să le discuţi în pat

6.A fost bine pentru tine.

La fel ca vorba „este nevoie de doi pentru a dansa tango”. Dacă actul amoros a fost ciudat și incomfortabil pentru tine, probabil că si pentru el a fost aproape la fel. Dacă tu crezi că a fost incendiar și fasional, atunci ghici ce – așa a fost și pentru el. Felul cum te simți tu nu contează doar pentru tine ci pentru întreaga schemă care vă include pe amândoi.

7.Învață noi trucuri pentru a te surprinde.

Majoritatea bărbaților sunt oarecum competitivi de la natură. Dacă ceea ce faci tu i se pare excepțional și chiar l-ai impresionat, atunci va vrea sa vină și el cu ceva nou și tot atât de plăcut. Dacă începe să facă niște mișcări pe care nu le-ai mai văzut la el până atunci, ia-le ca pe un semn că vrea să te facă să te simți atât de bine cum îl faci și tu pe el. Dacă aceste noutăți în ceea ce privește mișcările lui nu te mulțumesc, ar fi bine să-i spui. Cu o bună comunicare și îndrumare din partea ta, poate deveni un adevărat rock star în dormitor.