7 trucuri geniale de frumuseţe care îţi vor schimba viaţa. Al 5-lea este chiar util!

Machiajul par să fie o sarcină destul de simplă, însă în momentul în care te machiezi știi că orice greșeală, fie și ea foarte mică, îți va ruina întregul look. Există un proces anume de aplicare a produselor de înfrumusețare și femeile petrec mult timp în fața oglinzii pentru a arăta cât mai bine posibil. Iată 11 trucuri de înfrumusețare pe care orice femeie ar trebui să le știe.

17 mart. 2018, 18:10
7 trucuri geniale de frumuseţe care îţi vor schimba viaţa. Al 5-lea este chiar util!

1. Aplicarea fondului de ten în centrul feței și întinderea lui.

Aplicarea fondului de ten mai întâi la partea centrală va face întinderea mult mai ușoară și mai uniformă. Asigură-te că-l aplici în straturi subțiri pentru a obține un ten cât mai natural.

2. Creionarea sprâncenelor în mod corect.

Pentru sprâncene perfecte și pline, creionul de special este o necesitate. Mai întâi de toate, schițează sprâncenele și apoi umple porțiunea interioară.

3. Folosește o perie specială pentru a lua excesul de creion.

Dacă nu vrei să arăți artificial, trebuie să folosești peria pentru a lua excesul de creion de pe sprâncene, pentru a face să pară mult mai natural.

4. Urmează linia naturală a sprâncenelor tale.

Femeile care iubesc sprâncenele arcuite ignoră arcul natural al sprâncenelor și apelează la sprâncene arcuite artificiale folosind creioane care dau un aspect destul de dramatic și inestetic.

5. Folosește puncte pentru a trasa simetric codițele cu tuș.

Nu toată lumea este ca un profesionist în aplicarea eyeliner-ului și dacă ești începătoare, trebuie mai întâi să aplici puncte apoi să le conectezi între ele.Astfel, vei știi cu siguranță că nu ai cum să dai greși.

6. Cărarea dreaptă.

Dacă vrei să ai o cărare dreaptă pe mijlocul capului, trebui să faci o mișcare rapidă pentru că mâna îți va tremura inevitabil.

7. Cocul.

Dacă vrei să-ți faci un coc care să reziste pe toată perioada zilei, atunci ar trebui să-ți prinzi părul în două cozi, la baza cefei. Apoi, îmbină-le pentru a crea un coc. După ce l-ai realizat, fixează-l bine cu agrafe de păr.