8.08.2018: combinaţie rară în numerologie, la ce să fiţi atenţi în această zi

Miercuri este 8.08. Ce semnificaţii are cifra 8 în numerologie. Persoana care are numarul destinului 8 este preocupata de satisfactiile materiale.

07 aug. 2018, 11:22
8.08.2018: combinaţie rară în numerologie, la ce să fiţi atenţi în această zi

În numerologie, cifra 8 (liderul, conducătorul) este una dintre cele mai de succes cifre – dacă persoana care se află sub influența ei își poate ține sub control egotismul și să evită abuzul de putere. Această cifră este asociată cu simbolul infinitului. Acest simbol (cifra opt așezată pe orizontală), arată adevărata putere a acestui număr – infinitul și abilitatea de a merge mai departe, la nesfârșit. Persoanele marcate de această cifră de obicei au un mare impact asupra lumii înconjurătoare, și lasă în urma lor moșteniri demne de aprecierea și amintirea multor generații următoare.

Numarul destinului = 8. Caracteristici generale.
Persoana care are numarul destinului 8 este preocupata de satisfactiile materiale. Printre cei cu numarul destinului 8 se gasesc cei mai multi oameni puternici si bogati. Aveti toate sansele sa deveniti foarte independent si puternic. Va ocupati in general cu chestiuni practice, concrete si nu prea va tenteaza sa visati sau sa despicati firul in patru. Sunteti hotarat sa va puneti la treaba capacitatea organizatorica si pragmatismul pentru a va face un rost in viata. Va preocupa mai ales banii si puterea pe care o puteti obtine cu ajutorul lor. Urmariti sa obtineti nu doar o stare materiala foarte buna, ci si un statut social pe masura.

Numarul destinului = 8. Calitati.
Latura pozitiva a numarului destinului 8 va inzestreaza cu capacitatea de a concepe planuri pe termen lung si cu tenacitatea de a le duce pana la capat. Cu alte cuvinte, sunteti pregatit sa faceti fata concurentei din lumea afacerilor sau din alt domeniu concurential. Stiti cum sa va administrati resursele proprii si cum sa profitati de oportunitati. Sunteti pragmatic si perseverent in tot ce faceti si aveti curajul de a va asuma riscurile necesare pentru a reusi.

Numarul destinului = 8. Defecte.
Latura negativa a numarului destinului 8 va poate conduce la un comportament dictatorial, care le cam taie elanul celor din jur. Vointa si perseverenta care va caracterizeaza, va pot transforma intr-o persoana insensibila fata de cei din jur. Castigurile materiale devin un scop in sine, iar pentru a le obtine sunteti dispus sa va neglijati familia si sa renuntati la linistea sufleteasca. Puteti deveni obsedat de realizarea scopurilor propuse, reprimandu-va sentimentele si departandu-va de ceilalti. Trebuie sa invatati sa tineti cont si de cei din jur.

În numerologie, cifra 8 (liderul, conducătorul) este una dintre cele mai de succes cifre – dacă persoana care se află sub influența ei își poate ține sub control egotismul și să evită abuzul de putere. Această cifră este asociată cu simbolul infinitului. Acest simbol (cifra opt așezată pe orizontală), arată adevărata putere a acestui număr – infinitul și abilitatea de a merge mai departe, la nesfârșit. Persoanele marcate de această cifră de obicei au un mare impact asupra lumii înconjurătoare, și lasă în urma lor moșteniri demne de aprecierea și amintirea multor generații următoare.Cele două cercuri ale cifrei 8 amintesc de legătura dintre cer și pământ. Spre deosebire de cifra 7, care stăpânește planul spiritual și trebuie să se concentreze asupra planului material, cifra 8 stăpânește planul material și ar trebui să își îndrepte atenția către laturile spirituale ale vieții.

Semnul astrologic al Capricornului se mulează foarte bine pe personalitatea tipică a acestor indivizi datorită faptului că temele sale centrale sunt munca și afacerile. Cu toate astea, trăsăturile negative ale acestora sunt destul de des asociate cu semnul Scorpionului. 

Aspecte pozitive ale personalității numărului 8

Succesul și puterea sunt două cuvinte pe care numerologia le leagă de această cifră. Nu e vorba despre un succes superficial, ci despre un adevărat succes financiar. Cei mai mulți dintre cei născuți sub influența acestei cifre – adesea numită CEO-ul numerologiei (director executiv) – vor câștiga și vor pierde atât bani cât și putere în cursul vieții.

„Competența” este una dintre trăsăturile care se regăsesc în majoritatea personalităților marcate de această cifră. Aceștia nu obișnuiesc să ofere ajutor gratuit, dar odată ce ajungi la o înțelegere cu aceștia, poți fi sigur că își vor îndeplini sarcinile la timp și într-o manieră aproape perfectă.

Datorită naturii lor orientate către afaceri, aceștia se simt în largul lor în mediul afacerilor. Alte cariere sau domenii potrivite pentru aceștia ar fi: brokeraj-ul, imobiliare, armată, justiție, analist financiar, arheologie, management, politică, atletism și orice altceva care implică puterea, conducerea sau depășirea de sine.

Una dintre cele mai unice abilități ale acestor indivizi este capacitatea lor de a aprecia corect, din doar câteva priviri, principalele calități ale celor din jurul lor. Este una dintre trăsăturile lor caracteristice și le permite să ofere sfaturi valoroase, chiar și dacă acestea pot fi extrem de dureroase.

Unul dintre aspectele pozitive ale relațiilor persoanelor marcate de cifra 8 este faptul că pot asigura partenerilor lor securitate financiară însoțită de o generozitate surprizătoare și o loialitate de încredere. Cu toate astea, chiar și dacă ei și-ar înșela partenerii de viață, este foarte puțin probabil ca aceștia din urmă să afle despre asta. Din acest motiv, dacă îți dai întâlnire cu o astfel de persoană, ar fi înțelept să adopți o politică relativ libertină.

Mai mult, dacă ai o relație cu o astfel de persoană, ar fi bine să te bucuri de fiecare clipă petrecută cu acești seducători puternici și romantici pentru că, din când în când, au talentul de a strica până și cele mai romantice seri.

Când acești indivizi fac o cerere în căsătorie ei sunt aproape întotdeauna serioși. Ajunși în acel punct, partenerii lor de viață pot fi siguri că nu vor pierde niciodată afecțiunea și dragostea lor, odată ce și-au ales partenerul de viață, și doar în cele mai vitrege condiții vor consimți să încheie o astfel de relație importantă.

În concluzie, putem observa cu ușurință tipologia unui conducător. Acești indivizi urmăresc să dobândească puterea iar mulți dintre ei ajung, trecând prin numeroase ridicări și prăbușiri succesive, să dobândească averi considerabile și un succes impunător.

Despre cei care alunecă în latura întunecată putem spune că sunt abuzivi, distrugător și manipulatori. Multe personalități aflate sub influența cifrei 8 recurg la izolare pentru a putea face față vinei de a nu fi atât de productivi pe cât știu și simt că ar trebui să fie.

Lecția lor în viață este să învețe să își păstreze echilibrul interior și să se orienteze către dimensiunea spirituală a vieții, devenind mari binefăcători și surse de ajutor și sprijin pentru cei din jur.