8 lucruri pe care bărbaţii le fac doar atunci când sunt alături de femeia visurilor lor

Bărbații și femeile gândesc diferit. În plus, își arată sentimentele diferit. Cuplurile care rezistă împreună o lungă perioadă de timp, au frecvent discuții pe această temă. Multe femei se plâng de faptul că iubitul lor se comporta diferit la începutul relației.

10 ian. 2018, 08:28
8 lucruri pe care bărbaţii le fac doar atunci când sunt alături de femeia visurilor lor

În general, femeile tind să fie mai sensibile în ceea ce privește acest subiect, scrie estisuperba.ro. Ceea ce nu știu ele, este faptul că bărbații se comportă într-un anumit fel atunci când sunt îndrăgostiți. Iată câteva lucruri pe care bărbații îndrăgostiți le fac:

Citeşte şi HOROSCOP 10 IANUARIE 2018. Se anunţă o zi intensă şi energică

1. Unui bărbat îndrăgostit îi va plăcea cum arăți după o zi haotică.

Probabil că-ți mai amintești și tu cât de mult te-ai chinuit să arăți bine la primele întâlniri, nu-i așa? Toată lumea vrea să arate bine și să se simtă bine în pielea lor.

Odată ce petreci mai mult timp cu partenerul tău, nivelul confortului crește din ce în ce mai mult și efortul de a-ți impresiona partenerul scade considerabil. Dacă iubitul tău îți spune cât de frumoasă ești și când arăți groaznic, este clar că ești cea mai frumoasă femeie de pe pământ pentru el și să te iubește.

2. Un bărbat îndrăgostit nu se teme să facă sacrificii pentru tine.

În momentul în care ne îndrăgostim, este mult mai ușor să facem sacrificii. Și în momentul în care un bărbat este îndrăgostit, va face orice pentru a-și vedea partenera fericită.

Poate că va fi pus în situația în care trebuie să aleagă între o întâlnire cu tine și o ieșire cu băieții la bere, însă tu vei fi mereu alegerea lui. Asta înseamnă mult dacă vine din partea unui bărbat.

3. Un bărbat îndrăgostit este atent.

Chiar dacă îi povestești despre ceva neimportant sau despre un gând pe care l-ai avut toată ziua, un bărbat care te iubește va fi atent la ceea ce-i spui. Dacă un bărbat nu-și face timp să-și asculte partenera, înseamnă că nu o respectă cum ar trebui.

4. Un bărbat îndrăgostit te sprijină atunci când ai mare nevoie.

Partenerul tău ar trebui să te sprijine în tot ceea ce faci. Visurile, ambițiile și țelurile tale ar trebui să fie importante pentru el. Dacă iubitul tău nu te poate înveseli și nu te poate susține când vine vorba de o situație dificilă, înseamnă că nu-i pasă și nu te respectă.

Citeşte şi Horoscop ianuarie: Cum stai cu dragostea la începutul anului

5. Un bărbat îndrăgostit va vorbi cu tine deschis despre orice.

Într-o relație, comunicarea este foarte importantă. Una dintre cele mai bune modalități de a-ți face partenerul să se simtă apreciat și respectat este să-l asculți și să vorbești cu el despre orice. Până la urmă, partenerii trebuie să fie cei mai buni prieteni.

Poate că ți se întâmplă ca partenerul tău să nu te asculte și să nu-și dea nici un sfat atunci când ai nevoie de o vorbă bună, ei bine, atunci ar trebui să-ți pui niște semne de întrebare. Comunicați!

6. Tu vei fi prioritatea unui bărbat îndrăgostit.

Nu spune nimeni că viața lui trebuie să se învârtă în jurul tău, însă ar trebui să te facă să te simți importantă. În momentul în care ai nevoie de el, ar trebui să fie acolo pentru tine.

7. Un bărbat îndrăgostit se poartă frumos cu tine.

Cu toții avem zile proaste și abia așteptăm să ajungem acasă la persoana iubită pentru a ne schimba starea de spirit. Ei bine, partenerul tău ar trebui să fie cel care îți aduce liniștea după o zi grea. Dacă nu se străduiește să te facă să te simți mai bine, înseamnă că nu îi pasă de tine.

8. Un bărbat îndrăgostit este sincer.

Sinceritatea este foarte importantă într-o relație. Fără onestitate relația nu poate avansa și nu poate exista respectul. De cele mai multe ori, adevărul ne doare, însă este mai bine să îl știm, decât să trăim în minciună.

Dacă partenerul tău nu face aceste 6 lucruri, s-ar putea să nu te respecte și mai ales, nu te apreciază cum ar trebui. Poate că dragostea este oarbă uneori, însă ar trebui să fim atente la aceste semnale.