8 machiaje senzuale pentru Revelion

Nu e nevoie sa-ti cumperi produse speciale si costisitoare pentru a avea un machiaj uluitor in noaptea dintre ani. Trebuie doar sa stii cateva trucuri si sa ai rabdare sa experimentezi cu ele pana descoperi exact machiajul care ti se potriveste.

29 dec. 2014, 15:45
8 machiaje senzuale pentru Revelion

Ochi migdalati si luminosi
Machiaj Dsquared
Este un machiaj complex, la care va trebui sa lucrezi putin, dar rezultatul va fi pe masura. Ai nevoie de doua creioane dermatograf – unul alb si unul negru – si trei farduri sidefate – auriu, ciocolatiu si aramiu.
Incepe prin a acoperi toata pleoapa superioara (pana la sprancene) cu fard ciocolatiu, iar pleoapa mobila acoper-o cu fard aramiu – incearca sa nu trasezi o linie curba, pliata pe pleoapa, ci una dreapta. Traseaza apoi o linie subtire la baza genelor cu creion negru.

Citeste si: 4 machiaje seducatoare pentru ochi

Treci apoi la pleoapa de jos. Traseaza conturul pe conjunctiva cu creion alb, insistand pe coltul intern al ochiului – astfel ochii vor parea mai mari si mai luminosi.
Apoi traseaza o linie subtire cu creion negru la baza genelor si langa ea, o linie mai groasa cu fard aramiu. Daca nu ai un aplicator pentru fard, poti folosi un betisor cu varf de vata. Nu te speria daca ti se pare ca ai trasat o linie prea groasa – poti oricand subtia sau corecta conturul cu un betigas inmuiat in demachiant.

Citeste si: 8 coafuri de party de la vedete

La final, contureaza cu fard auriu coltul intern al ochiului, trasand o linie sub spranceana, pana la jumatatea ei. Astfel, privirea va fi si mai accentuata si mai luminoasa. Nu uita de mascara si insista asupra genelor din coltul intern, unde fardurile sunt mai deschise la culoare si genele vor fi mai vizibile.

Vezi 8 machiaje senzuale pentru Revelion pe cosmopolitan.ro