8 motive pentru care femeile leneşe sunt iubitele perfecte! Al 5-lea este preferatul bărbaţilor!

Întotdeauna există două părți ale aceleiași povești, iar o atitudine pasivă are și provocările sale, mai ales într-o relație. Dar nu vă feriți de fetele leneșe, căci și ele sunt iubite extraordinare. Aici sunt doar câteva motive pentru care femeile leneșe sunt iubitele perfecte!

13 dec. 2017, 08:47
8 motive pentru care femeile leneşe sunt iubitele perfecte! Al 5-lea este preferatul bărbaţilor!

1. Sunt mai sănătoase

Faptul că au parte de suficient somn scad șansele apariției bolilor de inimă sau a diabetului, prin faptul că întărește sistemul imunitar. De asemenea, somnul le oferă femeilor leneșe și puterea de a-și controla greutatea. Faptul că nu ai „datorii” față de somn le ajută să-și îmbunătățească sănătatea generală!

2. Trăiesc o viață mai lungă și lipsită de griji

Faptul că se bucură de viață mai încet și fără stres cu siguranță le va aduce mai mulți ani în plus la capitolul longevitate.

Pot fi chiar anii pe care ți-i vei petrece alături de ea pentru tot restul vieții, cine știe!

3. Alături de ele nu-ți vei face nici tu griji cu privire la relația voastră

Urăsc să-și pună machiajul, să-și facă părul și să își alcătuiască un look prea complicat, așa că vei avea siguranța că nu se vor da peste cap pentru a impresiona alți bărbați.

4. Nu trebuie să-ți faci griji cu privire la cheltuieli exagerate

Ele preferă să se relaxeze liniștite acasă, în pijamale sau haine confortabile, cu o pizza și un film. Gândește-te la toți banii pe care îi vei economisi atunci când vă veți îmbrățișa pe canapea.

5. Nu ești nevoit să mergi în excursii insuportabile la cumpărături

Nu mai trebuie să te lupți cu strecuratul printre raioanele de haine care arată toate la fel pentru tine.

Nu mai trebuie să cauți cu disperare o canapea să stai jos după ce intri într-un nou magazin (de pantofi, probabil). Shopping-ul online e la putere când vine vorba de fetele leneșe!

6. Sunt mai eficiente atunci când vine vorba de a face lucrurile pe cale ușoară

Natura lor înceată le îndeamnă să caute mereu modalități de a-și îndeplini sarcinile fără prea mult efort sau complicații. Chiar și Bill Gates adoră femeile leneșe.

El spunea: „Aleg o persoană leneță să facă o muncă grea. Pentru că va găsi modalitatea cea mai ușoară de a o face.”

7. Petreceți mai mult timp în pat

Cu o iubită leneșă, weekend-urile sunt făcute pentru a sta în pat. Fie că jucați jocuri prostești sau vă uitați la filme împreună, va fi distractiv să fiți doar voi doi.

8. Nu trebuie să te trezești devreme din cauza lor

De ce să te trezești devreme pentru a lua micul dejun când puteți combina 2 mese într-una? Pentru că somnul e întotdeauna mai atrăgător decât orice altceva.