8 semne care demonstrează că partenerul tău nu te mai iubeşte deloc

Cel mai frustrant lucru este momentul în care tu îți iubești partenerul din tot sufletul, însă nu simți din partea lui aceeași dragoste și afecțiune. Dacă nu știi care sunt semnele care demonstrează că partenerul tău nu te mai iubește, mai jos vei găsi câteva care te vor ajuta să-ți dai seama.

20 ian. 2018, 13:47
8 semne care demonstrează că partenerul tău nu te mai iubeşte deloc

1. Nu-și exprimă dragostea și afecțiunea. 

De cele mai multe ori, în acest caz, există o diminuare a dragostei, atât din punct de vedere vocal, cât și fizic. Vor exista o mulțime de lucruri pe care le făceați împreună la începutul relației, dar pe care le-ați dat brusc uitării.

De exemplu, îmbrățișările neașteptate și fără motiv, ținutul de mână sau un simplu „te iubesc”. Mai mult decât atât, nici nu mai aveți relații intime.

2. Se gândește la altcineva. 

Femeia ar trebui să fie una dintre prioritățile bărbaților, pe lângă muncă și familie. Dacă iubitul tău nu se mai interesează de ceea ce se întâmplă în viața ta și este mai interesat de problemele altora decât de ale tale, este clar că acea sau acele persoane și-au luat locul.

3. Nu mai comunică cu tine. 

Comunicarea este foarte importantă într-o relație, iar în momentul în care ea nu mai există, este clar că ceva se întâmplă. Dacă la început aveați o mulțime de discuții despre orice domeniu, iar acum nu se mai întâmplă acest lucru, ceva nu este în regulă.

4. Dă vina pe tine. 

Dese ori, acest lucru se întâmplă în relațiile toxice. Dacă partenerul tău dă vina pe tine, chiar dacă este clar că este vina lui, înseamnă că nu te mai iubește și încearcă să te facă pe tine să te simți vinovată și să crezi că el este doar o victimă.

5. Nu vă mai susțineți reciproc. 

Poate că tu îi oferi tot sprijinul din lume și îi ești mereu alături, însă el este absent total de fiecare dată. Nu așa funcționează o relație și trebuie să existe sprijin din ambele părți.

Citeşte mai multe pe estisuperba.ro