8 trucuri simple care îţi vor face viaţa mai frumoasă şi mai sănătoasă

Daca te gandesti ca pentru a avea o viata frumoasa si sanatoasa inseamna mult efort si bani. In realitate, insa, poti sa-ti transformi viata adoptand doar cateva mici schimbari in rutina ta zilnica.

11 mai 2019, 05:24
8 trucuri simple care îţi vor face viaţa mai frumoasă şi mai sănătoasă

De exemplu, iti poti albii dintii cu ajutorul fructelor sau te poti bucura de o mai buna fuctionare a vezicii biliare consumand cafea.
Vei afla in continuare 8 trucuri simple care iti vor face viata mai frumoasa si mai sanatoasa.
1.     Suc de struguri impotriva migrenelor
Daca suferi de migrene si vrei sa le pui capat fara sa iei medicamente, atunci sucul de struguri este aliatul tau. Migrenele vin dintr-un dezechilibru al substantelor chimice din creier. Sucul de struguri este bogat in vitaminele C, A, B2,  care vor echilibra nivelul substantelor chimice din creier si vor preveni migrenele.
2.     Somon pentru par sanatos si stralucitor
Parul sanatos si stralucitor este rezultatul unei diete corespunzatoare. Somonul este bogat in vitamina D si acizi grasi omega3 care vor mentine parul si scalpul hidratate.
Cu cat mananci mai mult somon, cu atat vei avea parul mai sanatos. Acizii grasi lubrifiaza scalpul, curata foliculii de par, reduc inflamatia si trateza matreaza, reduce uscaciunea parului, prevenind ruperea firelor de par.
3.     Slabesti cu apa, lamaie si sare
Este binecunoscut faptul ca apa cu lamaie este buna pentru sanatate. Nu e la fel de savuroasa  precum sucul de portocale sau un suc energizant, dar te ajuta sa dai jos rapid kilograme in plus. Nu mai trebuie decat sa adaugi decat putina sare si ai facut o bautura detoxifianta care incurajeaza tranzitul intestinal si scade pofta de mancare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.