Zeci de KILOMETRI de beculeţe de CRĂCIUN şi un spectacol uimitor: O familie a recucerit recordul MONDIAL VIDEO

O familie din Australia a recucerit titlul mondial la beculeţe de Crăciun instalate pe casă: peste o jumătate de milion de beculeţe împodobesc locuinţa familiei Richard de la periferia capitalei Canberra.

25 nov. 2013, 09:43
Zeci de KILOMETRI de beculeţe de CRĂCIUN şi un spectacol uimitor: O familie a recucerit recordul MONDIAL VIDEO

Responsabili ai Cărţii Recordurilor au confirmat luni că familia Richards a stabilit un nou record de beculeţe de Crăciun instalate pe o proprietate rezidenţială, cu exact 502.165 de beculeţe, potrivit Agerpres.

Citeşte şi Luminiţele în Bucureşti vor fi aprinse pe 6 decembrie. Află unde vor fi târguri de Crăciun

Aceeaşi familie a intrat pentru prima dată în Cartea Recordurilor în 2001, cu 331.038 de beculeţe multicolore, record doborât anul trecut de o familie din Lagrangeville, statul New York, care şi-a împodobit casa cu 346.283 de beculeţe. Casa familiei Richards, cu decoraţiunile ei având în total o lungime de peste 50 de kilometri, va putea fi vizitată de publicul curios începând de la sfârşitul acestei săptămâni, în schimbul unei contribuţii pentru acţiuni de caritate.

Citeşte şi Cea mai frumoasă reclamă de Crăciun, de anul acesta, inspirată de ursul Yogi VIDEO

Şi cum până să vină Moş Crăciun trebuie să vină şi factura la lumină, o companie locală de electricitate a anunţat că va susţine costul estimat al consumului pentru luna viitoare, de circa 2.500 de dolari australieni (2.300 dolari americani). David Richards, capul acestei familii cu trei copii, a precizat că a cumpărat beculeţele din resurse proprii şi nu a exclus să încerce în viitor un nou record, admiţând însă că va avea nevoie de un generator suplimentar.

Citeşte şi Pisicile adoră Crăciunul! Cele mai haioase poze cu feline GALERIE FOTO