Zece tineri care vindeau droguri la Cluj, cercetaţi. Patru dintre ei au fost arestaţi

Zece tineri, între care doi minori, care au vândut la Cluj-Napoca droguri de risc şi mare risc sunt cercetaţi, patru dintre ei fiind arestaţi, în urma percheziţiilor făcute la locuinţele lor fiind găsite diverse cantităţi de haşiş, canabis şi zeci de comprimate de amfetamină.

05 dec. 2013, 15:00
Zece tineri care vindeau droguri la Cluj, cercetaţi. Patru dintre ei au fost arestaţi

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de Poliţia Română, poliţişti ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca, sub coordonarea DIICOT – Serviciul Teritorial Cluj, au făcut, miercuri, şapte percheziţii în municipiul Cluj-Napoca pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate în trafic de droguri de risc şi de mare risc.

În urma percheziţiilor, au fost găsite diferite substanţe – 69 de comprimate de amfetamină, 15 grame de haşiş şi 4 grame de canabis, scrie Mediafax.

În urma cercetărilor s-a stabilit că zece tineri, din care doi minori, ar fi comercializat în municipiul Cluj-Napoca droguri de risc şi mare risc – respectiv haşiş, canabis, amfetamine-ecstasy.

Conform sursei citate, patru suspecţi au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile, unul a primit interdicţia de a părăsi localitatea, iar cinci sunt cercetaţi în libertate pentru trafic de droguri de risc şi de mare risc şi deţinere de droguri de risc fără drept pentru consumul propriu.

Citeşte şi Trafic de DROGURI la Jilava. Vezi cine îi sprijinea pe deţinuţii care vindeau stupefiante