Un cunoscut rapper, apropiat al lui Justin Bieber, acuzat de posesie de droguri de mare risc

Un prieten al lui Justin Bieber a fost acuzat de infracţiuni la regimul drogurilor în legătură cu un raid efectuat la locuinţa pop starului adolescent în această lună, a anunţat vineri biroul procurorului districtual din Los Angeles.

01 feb. 2014, 21:03
Un cunoscut rapper, apropiat al lui Justin Bieber, acuzat de posesie de droguri de mare risc

Xavier Smith, un tânăr de 20 de ani, cunoscut mai bine ca rapperul Lil Za, a fost acuzat de posesie de MDMA şi oxicodonă şi de vandalizarea închisorii şerifului comitatului Los Angeles unde era deţinut, a declarat Ricardo Santiago, un purtător de cuvânt al procurorului, potrivit Agerpres.

Smith a fost arestat pe 14 ianuarie în timpul unui raid al poliţiei în casa lui Bieber din Calabas, la aproximativ 48 km nord-est de Los Angeles.

Citeşte şi Justin Bieber a fumat canabis şi a luat Xanax înainte de a fi arestat

Dacă va fi condamnat de cele trei capete de acuzare, Smith riscă o pedeapsă maximă de patru ani şi patru luni de închisoare. El urmează să fie judecat la Los Angeles pe 4 februarie.

MDMA este cunoscut pe stradă mai bine ca ecstasy. Oxicodona este un analgezic pe bază de prescripţie medicală cunoscut cel mai bine sub numele de OxyContin.

Anchetatorii au căutat probe în casa lui Bieber într-un caz de vandalism în care acesta este acuzat că a bombardat casa vecinului său cu ouă când au găsit o pulbere de culoare albă despre care au crezut iniţial că era cocaină, a declarat la momentul respectiv Departamentul Şerifului.

Citeşte şi Justin Bieber a fost pus sub acuzare pentru lovirea unui şofer de limuzină

Bieber, 19 ani, a fost arestat săptămâna trecută la Miami Beach acuzat de conducere sub influenţa alcoolului, opunere de rezistenţă la arestare şi conducere cu un permis expirat. Canadianul a fost de asemenea acuzat miercuri de asalt asupra unui şofer de limuzină la Toronto.