VREMEA ÎN BUCUREŞTI: Vreme de vară în Capitală. PROGNOZA METEO pe trei zile

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Miercuri va fi vreme deosebit de caldă pentru a doua decadă a lunii martie în regiunile sudice şi sud-estice, dar şi în celelalte regiuni vor fi temperaturi ridicate.

18 mart. 2014, 15:52
VREMEA ÎN BUCUREŞTI: Vreme de vară în Capitală. PROGNOZA METEO pe trei zile

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Miercuri se menţine vreme cu mult mai caldă decât ar fi normal, la amiază vor fi 22….23 de grade, în loc de 11 grade cât ar trebui la această dată calendaristică, cu soare pe săturate şi câţiva nori în plus abia spre seară. Vântul însă devine tot mai sprinten, cu precădere în a doua parte a zilei.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. La jumătatea săptămânii vremea rămâne frumoasa şi foarte caldă, cu aproximativ 20 de grade în termometre la amiază, cer senin şi vânt potolit, va fi încă o zi frumoasă de primavară.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vineri tabloul meteo nu se schimbă, timp frumos, mult mai cald decât ar trebui, 21…22 de grade la amiază şi nicio adiere de vânt.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI, TENDINŢĂ. Sâmbătă se menţine vremea frumoasă şi mult mai caldă decât în mod normal pentru această dată. Vor fi câţiva nori pe cer doar în est şi sud-est, în rest doar soare întreaga zi, iar vântul încă dă semne de agitaţie prin Moldova şi Munţii Banatului. Iar la amiază vor fi temperaturi între 15 şi 23 de grade la scara întregii ţări, mai scăzute doar pe litoral şi în Delta, marea este încă rece, aici nu se depăşesc 10…11 grade. Şi nici duminică sau luni vremea nu se răceşte, rămâne cald şi frumos în toată ţara, cu soare generos şi fără precipitaţii, doar vânt ceva mai sprinten dinspre sud în regiunile noastre vestice, unde va fi şi cel mai cald.