PROGNOZA METEO pe trei zile. Temperaturile urcă până la 22 de grade în prima zi de primăvară

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că temperaturile nu se vor schimba în zilele următoare, soarele luminând şi încălzind pământul. Mercurul din termometre va ajunge la maxim 22 de grade, iar vântul va fi uşor mai agitat din când în când.

20 mart. 2014, 04:24
PROGNOZA METEO pe trei zile. Temperaturile urcă până la 22 de grade în prima zi de primăvară

PROGNOZA METEO. Joi, ne aşteaptă o vreme frumoasă şi mai caldă decât ar fi normal la nivelul întregii ţări. Nici o şanşă de ploaie pentru că cerul va fi mai mult senin. Vântul se mai simte pe la munte şi local prin celelalte regiuni, dar mai ales în Moldova, moderând astfel avântul temperaturilor, cel puţin la nivel de percepţie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 grade în estul Transilvaniei şi 21 de grade în Muntenia.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Joi se aşteaptă o frumoasă şi deosebit de caldă pentru această dată. Pe cer nu se va arăta nici un nor, iar vântul va fi uşor mai agitat din când în când. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade.

PROGNOZA METEO. Vremea rămâne frumoasă şi deosebit de caldă la nivelul întregii ţări şi pe parcursul zilei de vineri, când se vor înregiştra temperaturi cu 10…11 grade peste ceea ce ar fi normal. Soarele domină cerul, iar vântul mai are unele răbufniri nervoase prin Crişana, Banat şi Moldova, precum şi zona montană, dar este un vânt cald ce ridică mercurul în termometre până la 22 de grade în Crişana, Oltenia, Muntenia şi sudul Moldovei, plecând de la 12 grade pe litoral.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Şi vineri vorbim despre o vreme frumoasă şi deosebit de caldă pentru această dată din an în Bucuresti. Cerul va fi senin, vântul domol, iar în aceste condiţii temperatura va urca spre 21 …. 22 de grade în orele amiezii.

PROGNOZA METEO. Prima zi de weekend nu aduce schimbări în ceea ce priveşte aspectul vremii. Rămâne frumos şi foarte cald în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi aproape senin, iar vântul va continua să prezinte unele intensificări în Moldova şi în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor pleca de la 10…12 grade în Delta şi pe litoral până la 22 de grade în regiunile vestice, sudice şi centrale.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Sâmbătă vremea se va menţine frumoasă şi mai caldă decât în mod obişnuit pentru această dată calendaristică. Trecător, se vor arăta câţiva nori pe cer, cel mult pentru decor, în timp ce vântul adie primăvăratic. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade.

PROGNOZA METEO. Duminică şi luni, meteorologii anunţă aceeaşi vreme în general frumoasă şi mult mai caldă decât în mod obişnuit pentru această perioadă din an, în majoritatea regiunilor, în condiţiile în care soarele va continua să domine cerul şi numai trecător se vor arăta câţiva nori ce ar putea lasă numai izolat ploi slabe, îndeosebi după-amiaza, în zona de munte. Aşadar, vorbim despre maxime termice ce se vor situa între 10 si 23 de grade. Începând de marţi, însă temperaturile vor fi în scădere de la o zi la alta, iar şansele de ploaie cresc, cu precădere în regiunile extracarpatice.