Femeia cu faţa distrusă cu acid sulfuric a născut. Primele imagini

Desi a trecut printr-un moment tragic, Katie Piper este un adevarat exemplu de curaj si putere sufleteasca. Britanica a supravietuit unui atac cu acid care ar fi putut sa-i fie fatal si acum le ajuta si pe alte femei, victime ale arsurilor chimice.

23 mart. 2014, 10:07

Katie Piper s-a transformat intr-o adevarata eroina in Marea Britanie, si nu numai, dupa ce a supravietuit unui atac cu acid sufluric si a demonstrat ca o femeie puternica poate depasi orice obstacol.

Ea a devenit personalitate TV dupa evenimentul dificil si a publicat carti despre tragedia prin care a trecut, dorindu-si sa faca publice atacurile si sa le atraga oamenilor atentia ca exista victime ale unor astfel de gesturi crude si a unor oameni bolnavi.

Citeşte şi: Poveştile de groază ale unui manechin care a făcut 350 de operaţii estetice

Cu greu si dupa ani de lupte cu fantomele trecutului, Piper este acum implinita si a anuntat ca a devenit mamica pentru prima data pe data de 17 martie, scrie perfecte.ro.

Discreta din fire si dorind sa se bucure in intimitatea familiei de acest moment special al vietii sale, Katie a ales sa nu publice momentan imagini propriu-zise cu pitica. Ea a imortalizat insa o parte dintre cadourile pe care le-a primit din partea admiratorilor si le-a multumit tuturor pentru sprijin.

Citeşte şi: Fostul iubit i-a distrus faţa, desfigurând-o cu acid sulfuric. Cum arată acum fostul model GALERIE FOTO