AMY WINEHOUSE ar putea susţine un TURNEU MONDIAL. Cum vori organizatorii să o ÎNVIE pe regretata artistă

Regreatata cântăreaţa britanică, Amy Winehouse, ar putea fi "înviată" cu ajutorul unei holograme 3D, în acelaşi mod în care a fost organizat un concert cu rapperul Tupac. Mai mult, artista ar putea susţine şi un turneu mondial.

28 mart. 2014, 19:51
AMY WINEHOUSE ar putea susţine un TURNEU MONDIAL. Cum vori organizatorii să o ÎNVIE pe regretata artistă

Cunoscutul Miliardarul Alki David plănuieşte să organizeze un turneu mondial al cântăreţei Amy Winehouse. Astfel, cu ajutorul tehnologiei computerizate 3D, alături de o orchestră, artista ar putea să fie admirată din nou pe scenă, potrivit The Sun.

Antreprenorul cipriot urmează să folosească aceeaşi tehnologie prin care rapperul Tupac Shakur a cântat la ediţia din 2012 a Festivalului Coachella.

Citeşte şi Controverse după moarte: Amy Winehouse ar fi pictat un tablou cu propriul sânge

Planul este ca Amy să susţină în sfârşit un turneu mondial, mai ales că nu a reuşit să facă acest lucru atunci când era în viaţă„, a declarat un apropiat al omuli de afaceri.

Inedit este faptul că tatăl artistei, Mitch Winehouse, a fost de acord cu cu acest proiect, recunoscând că acceptă folosirea hologramelor pentru Amy Winehouse, care s-a stins din viaţă, în anul 2011, la vârsta de doar 27 de ani.

Citeşte şi Ultimele planuri în muzică ale lui Amy Winehouse. Cu cine dorea cântăreaţa să înregistreze un album

Cel mai important lucru pentru Amy era muzica, iar eu sunt sigur că foarte mulţi oameni şi-ar dori să o audă cântând din nou. Totul depinde acum de ceea ce îşi doresc fanii lui Amy, ca metodă de a-i păstra vie amintirea. De va fi o carte, un album sau o hologramă, atunci aşa să fie!„, a spus Mitch Winehouse.