INCIDENT BIZAR: A ieşit să se distreze cu PRIETENII într-un bar, dar dimineaţa s-a trezit FĂRĂ un PICIOR VIDEO

Un bărbat din Japonia a avut parte de o surpriză neplăcută în momentul în care s-a trezit dintr-o beţie după ce băuse cu prietenii în oraş. Astfel, el a descoperit că îşi pierduse un picior după ce fusese călcat de metrou.

31 mart. 2014, 11:11
INCIDENT BIZAR: A ieşit să se distreze cu PRIETENII într-un bar, dar dimineaţa s-a trezit FĂRĂ un PICIOR VIDEO

Victima, un lucrător guvernamental din oraşul Karatsu, prefectura Saga, s-a distrat o noapte întreagă alături de mai mulţi prieteni, consumând o cantitate importantă de alcool, ca apoi să se îndrepte spre metroul ce urma să îl ducă acasă. Cu toate acestea, el s-a împiedicat, ca apoi să cadă pe şinele de tren, unde a adormit, potrivit Mirror.

Citeşte şi Un bărbat a fost accidentat mortal de tren

Şocant este faptul că un metrou a trecut pe linia respectivă şi i-a tăiat unul dintre picioare. Cu toate acestea, din cauza durerii şi alcoolului bărbatul a leşinat, trezindu-se peste şase ore. Într-un final, s-a trezit, descoperind că piciorul său ciopârţit încă se află sub vagonul lăsat în staţie pe timpul nopţii, anunând într-un final o amubulanţă.

Citeşte şi Sfârşit TRAGIC. Un bărbat a fost călcat de tren, după ce a căzut din greşeală pe şinele de cale ferată

Medicii au fost şocaţi de ceea ce au găsit atunci când au ajuns în staţia de metrou, bărbatul fiind dus de urgenţă la spital. O agenţie de presă japoneză a creat şi o reconstituire a incidentului  macabru.