ACŢIUNE în FORŢĂ pentru DETONAREA unor ARTIFICII: Obiect pirotehnic confundat cu o bombă

Procurorii au confundat un obiect pirotehnic cu o bombă, în timpul unor descinderi. Procurorii efectuau cercetări într-un dosar de trafic şi consum de droguri şi au mers în locuinţele mai multor suspecţi. Suspecţii au spus că au cumpărat petarda care semăna cu o bombă la negru, cu 80 de lei.

28 mai 2014, 05:30
ACŢIUNE în FORŢĂ pentru DETONAREA unor ARTIFICII: Obiect pirotehnic confundat cu o bombă

Doi fraţi din Mehedinţi au pus pe jar poliţiştii. Aceştia căutau droguri, dar în casa celor doi suspecţi au găsit un dispozitiv dubios. Autorităţile au intrat în alertă, iar geniştii au venit la faţa locului cu tot echipamentul de detonare. Surpriză însă, dispozitivul nu era altceva decât o petardă, potrivit România TV.

Citeşte şi

În Lupşa de Sus, anchetatorii au descoperit un obiect suspect în casa a doi fraţi. Pentru că semăna cu o bombă, a fost alertat SRI-ul şi au fost chemaţi geniştii.

Este vorba de petarde, nu de bombe. Aveau forme ciudate si au fost chemaţi specialiştii să vadă ce sunt Una dintre astea a fost detonată si s-a constata că era un obiect pirotehnic de distracţie din aia de face steluţe pe cer la lansare„, a declarat Vasile Popescu, procuror DIICOT.

Citeşte şi

Unul dintre suspecţi le-a spus anchetatorilor ca este o petarda cumpărată la negru cu 80 de lei. Cei doi tineri riscă să se alegă cu dosar penal pentru deţinere de obiecte pirotehnice ilegale. Procurorii căutau de fapt mai mulţi suspecţi de trafic şi consum de droguri. În acest dosar, 9 persoane au fost duse la audieri.